AcasăNewsRecursul lui Mircea Basescu se judeca pe 27 iunie

Recursul lui Mircea Basescu se judeca pe 27 iunie

Mircea Basescu

Contestatia lui Mircea Basescu privind decizia de arest preventiv luata de magistratii Tribunalului Bucuresti vineri seara se va judeca pe 27 iunie la Curtea de Apel Bucuresti.

Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile, vineri seara, fiind acuzat de trafic de influenta, insa avocatii sai au depus o contestatie la Curtea de Alep Bucuresti.

Fratele presedintelui a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat in calitate de inculpat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta.

Potrivit procurorilor, in perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, Mircea Basescu ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Capatana. Acesta ar fi trebuit sa intervina la judecatori sa dispuna o solutie favorabila in dosarul in care Sandu Anghel era judecat pentru tentativa de omor.

„La inceputul anului 2011, dupa ce fata de tatal denuntatorului s-a luat masura arestarii preventive de catre Tribunalul Olt, denuntatorul i-a remis unui intermediar suma de 250.000 de euro, la cererea acestuia din urma si in schimbul promisiunii ca banii vor fi remisi mai departe lui Basescu Mircea, pentru ca acesta sa intervina pe langa magistratii investiti cu solutionarea cauzei referitoare la infractiunea savarsita de tatal denuntatorului si a altor cereri incidente in respectiva cauza”, au scris procurorii in ordonanta de retinere.

Cititi si:

Sotia lui Mircea Basescu: I-am trimis un mesaj cumnatei mele prin care ii rog sa ne ierte

Fratele presedintelui a depus contestantie! Avocatul lui Mircea Basescu: Avem incredere in instanta

Mircea Basescu, ARESTAT pentru 30 de zile!

author avatar
Alina Costache
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger