AcasăNewsRectorul SNSPA dă de pământ cu Sorin Cîmpeanu: „Se află într-un balet...

Rectorul SNSPA dă de pământ cu Sorin Cîmpeanu: „Se află într-un balet mediatic incoerent”

Remus PricopieRectorul SNSPA dă de pământ cu Sorin Cîmpeanu: „Se află într-un balet mediatic incoerent”

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, critică poziţia ministrului Educaţiei Sorin Cîmpeanu privind redeschiderea şcolilor.

„Crearea unei așteptări privind redeschiderea școlilor (poziția Ministerului Educației) care, la acest moment, nu este susținută de tabloul epidemiologic (poziția Ministerului Sănătății) este nu doar lipsită de profesionalism și responsabilitate, ci și imorală”, se arată într-un comunicat.

Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative spune despre actualul ministru al Educației că „se află într-un balet mediatic incoerent de la preluarea mandatului”, iar „o comunicare incoerentă a unui demnitar poate produce confuzie în sistemul pe care-l gestionează, în cazul de față sistemul de educație”.

„Vorbește mult, despe orice, dar fără să fie în stare să clarifice măcar un singur subiect. Nu-i cunosc motivele, dar trebuie să afle, dacă nu știe deja, că o comunicare incoerentă a unui demnitar poate produce confuzie în sistemul pe care-l gestionează, în cazul de față sistemul de educație”, susține Pricopie.

Mai mult, spune Remus Pricopie, este important să existe „o singură voce guvernamentală”.

„Ministerul Educației împreună cu Ministerul Sănătății au o responsabilitate imensă în gestionarea acestui subiect, nu doar din punct de vedere instituțional, dar și din perspectiva comunicării publice. De asemenea, este important să existe “o singură voce guvernamentală”.”, adaugă rectorul.

În comunicarea publică pe acest subiect sensibil al redeschiderii școlilor, se impune mai multă prudență și mai multă onestitate, în primul rând din partea ministrului Educației, dl. Sorin Cîmpeanu.”, a concluzionat el.

author avatar
Andreea Vlad
356 afisari

4 COMENTARII

  1. BAI SOLDOVENE LASA ALTORA RAUTATILE SI LINGUSELA …………daca ai DEMNITATE SI CARACTER.

  2. Invidia si rautatea este definitorie, pentru acest Pricopie ” COLDIST ” .
    Constituie ” RUSINEA” de varf, pentru SNSPA .

  3. Incoerent a fost tot timpul, domnul miniministru. Ar fi hidos să-l vedem făcând și balet în hamleți și papucei de casă (roz).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger