AcasăNewsRecompensa record in Romania

Recompensa record in Romania

Familia kuweitianului disparut in 2015 in Prahova este disperata

Rudele omului de afaceri kuweitian disparut in 2015 la Cheia, judetul Prahova, au anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca ofera o recompensa de un milion de euro celor care dau indicii pentru gasirea barbatului. Recompensa este valabila doar o luna.

Familia kuweitianului disparut in 2015 in Prahova este disperata

”Pentru o mai multa incurajare si stimulare, in vederea obtinerii de ajutor pentru a afla ce s-a intamplat cu tatal nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicata la suma de 1 milion de euro care va fi oferita oricarei persoane care ofera informatii de natura sa duca la gasirea tatalui nostru”, a anuntat familia. Dupa aceasta luna, se mentine recompensa de 500.000 de euro, oferita incepand de anul trecut. Milionarul Mohammed Albaghli, de origine kuweitiana, a disparut in data de 5 august 2015, ultima oara fiind vazut in satul Cheia din judetul Prahova. Aici, Mohammed Albaghli are o casa de vacanta, iar cand a fost vazut pentru ultima data pleca la plimbare. „Ne punem intrebarea cum de intr-o localitate asa de mica, precum Cheia, cu cateva sute de locuitori, unde toti se cunosc intre ei, nu s-a gasit niciun indiciu si nu a fost rezolvat acest caz, iar in orase mari, cu milioane de locuitori, se gasesc faptasii si se rezolva cazurile? Credem ca investigatiile trebuie sa se concentreze pe localitatea Cheia si in special pe locul de unde a disparut fratele meu. De la Cheia sa se porneasca spre alte locuri”, declara, anul trecut, Ibrahim Albaghli, fratele barbatului disparut. De atunci, autoritatile romane si kuweitiene au participat la investigatii insa, potrivit familiei barbatului, fara niciun rezultat.

author avatar
Andrei Coman
420 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma unde l-am mai vazut eu pe tataita asta? Cred ca pe la coada undeva da nu mai stiu se uitaaaa lung la mine eu ma uitam lung la el… Da nu mai stiu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger