AcasăNewsRecompensa pentru unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacatorul de la...

Recompensa pentru unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacatorul de la Iasi

Unul dintre cei doi studenti curajosi care au intervenit pentru a-l imobiliza pe barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a unei facultati din Iasi va fi recompensat financiar.

Atacatorul Oliver Stan

Marian Platonov, un student din Republica Moldova, va primi 1.800 de euro din partea unei fundatii de peste Prut, infiintata de omul de afaceri Vlad Plahotniuc, ai carei reprezentanti si-au dorit sa-i rasplateasca gestul demn de lauda, conform monitorulbt.ro.

Impreuna cu un alt coleg, Mariana intervenit si l-a legat de maini, cu o curea, pe tanarul care ameninta ca va detona un dispozitiv pe care il avea intr-un rucsac. Cei doi l-au imobilizat pe Oliver Stan, pana la venirea politiei.

Barbatul care a incercat sa detoneze bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, in care se aflau, la momentul respectiv, circa 40 de elevi si mai multi profesori, a fost retinut, urmand ca procurorii sa decida daca va fi arestat preventiv ori internat intr-un spital de psihiatrie. Stan are  probleme psihice si a mai fost ingrijit in spitale de profil.

305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger