AcasăNewsRecompensă de 10.000 de euro cash pentru o fotografie cu Elon Musk...

Recompensă de 10.000 de euro cash pentru o fotografie cu Elon Musk în România. Ce milionar român oferă banii

elon muskRecompensă de 10.000 de euro cash pentru o fotografie cu Elon Musk în România. Ce milionar român oferă banii

Sorin Constantinescu, fost consilier în Guvernul României pentru domeniul jocurilor de noroc, a anunţat că oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru o fotografie care să demonstreze că Elon Musk se află în România.

De altfel, oficiali din Ministerul Afacerilor Interne au confirmat că miliardarul nu a sosit în România. Acest lucru înseamnă că milionarul român va păstra cei 10.000 de euro puși la bătaie.

Internetul a vuit din cauza unui fake-news

„A înnebunit internetul cu povestea cu Elon Musk care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro cash oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi!”, a spus afaceristul într-un clip pe TikTok.

Toată lumea vorbește, de câteva zile, de petrecerea organizată de cel mai bogat om din lume la Castelul Bran. Printre invitaţi s-ar fi numărat Angelina Jolie, Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek, co-fondator PayPal și fondator al Gigafund.

Sâmbătă, site-ul Mediaflux a publicat informația potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru prietenii săi din Silicon Valley și alte nume importante din industria entertainment.

author avatar
Andreea Vlad
560 afisari

9 COMENTARII

  1. ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE UNDE PROPAGANDISTII FOSTI COMUNISTI AU EXPERIENTA
    ANALFABETII FUNCTIONALI ASA ZISII JURNALISTI SUG POOLA LA GREU

  2. De ce ar fi așa o chestie mare că un anume cetățean este în vacanță în România sau oriunde?! Și ce dacă este în România?? Doar în țara noastră vin mereu turiști. Așa și bunica la țară iese la poartă să vadă mireasa/ mortul spre cimitir/bătaia de pe uliță etc.

  3. Deci daca Ambasada Sua nu a confirmat o viza pe numele Elon Musk in Romania ori sunt eu tampit, ori toate Televiziunile trebuie inchise pt Fake News Tv, ori trebuie revocat ambasadorul Sua sau consilier ca nu avem ambasador.
    Una din 3 sau 2 din 3.

    • GUNOIERA EUROPEI ROMANIA . NIMENI NU DORESTE SA PETREACA INTR-O GUNOIERA INDIFERENT DE EVENIMENT , DOAR COCALARII AU ACCES FIE EL SI AMBASADOR ROMMAN , TOT COCALAR ESTE
      ROMANIA O TARA DE COCALARI SI GUNOAIE

      • Lasa ca uite ce aerian e Putin asta arian. Acum 2.000.000 de turisti rusi o sa petreaca Revu în Antalia la ski nu la Bv.. In gunoi nu?

  4. Dsca as fi cel mai bogat om din lume, ce m- ar determina sa aleg Bran castle pentru chef cu pretinii??? Nimic. De ce ?? Pentru ca- i cat buc. de vara a lu mama, pentru ca vin la ” neamuri proaste” puse pe jecmaneala, pentru ca vin la ziarici care urla intrebari tampite, pentru ca e imposibil sa faci in Romanica ceva fara sa ti se vada chilotii. Si mai am … Deci scuze publice pentru prostirea prostilor, de la toti tevelotii.

  5. E o sărbătoare care place occidentului. Si legenda e frumoasa dar trebuie inteles si adevarul istoric. Am vazut dincolo de fake o exuberanta si in mandria brendului Dracula. Daca a facut compromisuri si a reajuns la Dumnezeu misiunea e indeplinita ca un crestin ce a fost. La fel putem face domnilor, si turism ecumenic. Sa aratam si fata crestinatatii si fata atletilor crestinatatii asa cum erau numiti de Papa a lui Mircea cel Batran a lui Stefan cel Mare care inalta mereu cate o monestire dupa ce victorie. La fel pe langa Dracula putem invita occidentul sa viziteze si monestirea Prislop pentru a intalni si sfinti e ca in Razboiul Stelelor ce ar fi fost fara Lordul Sith fara de jedi master Yoda?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger