Cauta

Reclamati la Protectia Consumatorului orice problema legata de cablu tv!

Daca nu sunteti multumiti de serviciile furnizate de operatorul de cablu tv, reclamati fara frica la Protectia Consumatorului neregulile. Peste 70% dintre sesizari au fost solutionate in favoarea abonatilor.

Firma RCSRDS a fost cea mai reclamata companie de televiziune

Aveti probleme cu semnalul tv sau v-ati trezit ca postul preferat nu mai figureaza in grila operatorului de cablu? Factura vi se pare umflata, vi s-au schimbat tarifele fara anunt prealabil sau pur si simplu nu mai sunteti multumiti de serviciile firmei la care sunteti abonat (a se citi captiv in retea), dar operatorul tergiverseaza rezilierea contractului? Faceti o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Pasi de urmat

ANPC recomanda ca, inainte de a recurge la o reclamatie, sa incercati sa rezolvati amiabil problema cu operatorul de cablu. Daca nu ati ajuns la o intelegere cu reprezentantii firmei, atunci aveti dreptul sa depuneti o reclamatie la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor sau la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor din Bucuresti, de la caz la caz. Reclamatiile si sesizarile se fac in format scris sau in format electronic si se transmit prin posta clasica sau electronica la sediile comisariatelor judetene sau se depun personal. Reclamatia sau sesizarea se face in nume personal si nu vor fi luate in discutie sesizarile anonime.

Mii de sesizari la RCS&RDS

Numai anul trecut au fost depuse la Protectia Consumatorului cateva mii de reclamatii impotriva marilor companii de cablu, respectiv RCS&RDS, UPC, si Romtelecom. Peste 70% dintre sesizari au fost sau sunt in curs de solutionare in favoarea consumatorilor. Dintre reclamatiile depuse, ponderea o detin cele referitoare la serviciile necorespunzatoare prestate de companii. De asemenea, au fost reclamate probleme intre clienti si Romtelecom, respectiv UPC .

Nereguli

Printre reclamatiile solutionate in favoarea consumatorilor se numara:

– servicii nefunctionale, lipsa semnal, lipsa echipamente,

– nerespectarea clauzelor contractuale,

– facturi eronate,

– refuzul rezilierii contractului,

– modificarea grilei de programe fara notificarea in prealabil a abonatilor, eliminarea unor posturi din grila de programe,

– perceperea taxei de reziliere,

– lipsa semnalului tv, semnal slab,

– intarziere in executia lucrarilor etc.

Ultimele stiri

  • Alegi ce citești
  • Pacea în condițiile lui Putin, adevăratul test pentru Occident
  • Cu pași timizi: giganții de pe Wall Street se îndreaptă spre criptomonede
  • Dan și Șucu. Președintele și patronul
  • Germanii se revoltă împotriva regenerabilelor. ”Contribuie la încălzirea globală!”
  • ProTV investește MASIV în drepturile pentru Premier League
  • La Liga împarte banii din drepturile TV: Barcelona conduce și la încasări
  • Liberalii pregătesc închisori și pentru minorii care comit fapte penale
  • Armele turcești cuceresc piața americană
  • PNL ar vrea să fie la guvernare „cam în orice condiții”. Insistă liberalii cu varianta Bolojan premier? Ce spune Ciucu
  • Exit mobile version