AcasăNewsReclama la haine, interzisa pentru ca e prea sexy! (FOTO)

Reclama la haine, interzisa pentru ca e prea sexy! (FOTO)

O reclama americana la articole de imbracaminte a fost interzisa in mediul online, dupa ce a fost considerata ca avand tenta sexuala.

Este vorba despre mai multe imagini sexy postate pe site-ul brand-ului American Apparel. Cei care administreaza site-ul au fost somati sa stearga imaginile care fac reclama la body-uri si la ciorapi lungi deoarece ar avea tenta sexuala.

Agentia de monitorizare a publicitatii a primit doua plangeri prin care erau avertizati ca imaginile arata modelele in pozitii vulnerabile. Fotomodelele apareau asezate pe un pat, in genunchi, sau cu picioarele desfacute, purtand articolele de imbracaminte promovate.

„Am considerat ca imaginile au tenta sexuala si ca au injosit femeile, din moment ce a fost prezentate zona inghinala, fesele si sanii, iar fata modelului nu a fost inclusa”, a spus asociatia, citata de The Sun.

O alta imagine in care apare un model imbracat intr-o bluza tricotata, fara panataloni, a fost catalogata drept „nejustificata”.

Cunoscutul brand de imbracaminte a mai avut probleme de acest gen, facand frecvent reclame folosindu-se de sexualitatea tinerelor femei. Chiar in decembrie anul trecut a mai fost somata sa scoate niste reclame in care apareau minore pozand topless.

Sursa foto: The Sun

author avatar
Andra Nesu
1.513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger