AcasăNewsRechinii au bagat spaima in turistii de la Saint Tropez

Rechinii au bagat spaima in turistii de la Saint Tropez

MARTOR Nicolas Faucon s-a intalnit de trei ori in doar 24 de ore cu monstrii marini

In ultimele zile, mai multi monstri marini au fost vazuti in apropiere de celebra statiune franceza, semanand teroare in randul turistilor, dar si al localnicilor.

AVENTURA De cateva zile, rechinii au poposit in apropiere de Saint-Tropez, unde baga spaima in oameni

De cateva zile, turistii veniti la Saint Tropez cu gandul de a petrece o vacanta de vis, pe malul Mediteranei, se gandesc serios sa isi faca bagajele si sa plece acasa. Nu pentru ca vremea nu ar fi buna, ci pentru ca statiunea franceza se afla sub asediul constant al rechinilor. Practic, nimeni nu mai indrazneste sa puna piciorul in apa, de teama sa nu fie inhatat de vreun monstru marin infometat. „Ce mai, e ca in filmul acela,  „Falci”. Nu mai avem curaj sa intram in apa. Daca ne ataca vreaun rechin?””, a povestit speriat un turist dornic sa plece cat mai degraba acasa.

MARTOR Nicolas Faucon s-a intalnit de trei ori in doar 24 de ore cu monstrii marini

„Sambata dimineata, pe la 11.30, am avut parte de o intalnire neplacuta cu un rechin. Eu lucrez in port si sarcina mea e sa ma scufund in apa, sa verific ancorele vapoarelor. Cred ca eram la sase metri adancime. Rechinul ala a trecut la 50 centimetri de mine. Sunt suta la suta sigur ca era un rechin. Un astfel de peste se recunoaste usor”, a povestit si localnicul Nicolas Faucon.

„Culmea e ca asta n-a fost singura intalnire cu rechinul. L-am mai vazut inca de doua ori in 24 de ore”, a mai adaugat barbatul, care a alertat capitania portului. Imediat, autoritatile au declansat operatiuni de cautare a rechinilor care au bagat spaima in oameni, recomandandu-le deopotriva localnicilor si turisilor sa stea departe de apa.

author avatar
Alina Creanga
755 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger