AcasăNewsRecensamant 2011 - De joi completati formulare cu detalii despre locuinta, membrii...

Recensamant 2011 – De joi completati formulare cu detalii despre locuinta, membrii familiei si cine e seful in casa!

Recensamant 2011: declararea CNP-ului e obligatorie

A inceput Recensamantul 2011. De joi, 20 octombrie si pana pe 31 octombrie, romanii vor avea de raspuns la trei seturi de intrebari obligatorii cuprinse in chestionarele elaborate pentru Recensamantul Populatiei si al Locuintelor 2001.

Recensamant 2011: a inceput procesul de colectare a datelor romanilor

Prin acest demers, reprezentantii statului doresc sa adune informatii legate de componenta familiilor si a gospodariilor romanilor. Mai mult, la Recensamant 2011 se intentioneaza sa se afle cine e „seful in casa”, dar si amanunte legate de starea de sanatate a cetatenilor si de capacitatea lor de munca, potrivit realitatea.net. Odata ce se nominalizeaza un „cap al familiei„, acesta este cel care completeaza chestionarele elaborate pentru Recensamantul Populatiei si al Locuintelor 2001, iar in cazul in care acesta nu este disponibil, datele vor fi trecute pe hartie de un membru adult al familiei respective.

Chestionarele Recensamantului din 2011 cuprind 80 de intrebari, trei formulare fiind obligatorii. Este vorba despre cele privind cladirile/locuintele, cele de gospodarie, cele care vizeaza membrii familiilor si chestionarul de persoana. Acesta este cel mai amplu si contine peste 50 de intrebari”, a precizat Vladimir Alexandrescu, directorul de comunicare al Institutului National de Statistica, potrivit sursei citate.

Citeste si Recensamant 2011 – Cum arata legitimatiile recenzorilor si ce faci daca nu te gasesc acasa!

5.282 afisari

3 COMENTARII

  1. am auzit ca e nu e chiar floare la ureche, ca te intreaba tot ce ai si de unde ai, e cam naspa, astia cand n-or mai avea de luat bani o sa trimita Anaful peste tine sa te caute in gaura fundului poate ai ascuns acolo niste bani si sa mai platesti ceva. In rest iar naspa, vor sa stie prea multe despre tine, sa le fii ca o carte deschisa, cand au ei chef sa afle si ce lapte ai supt si de la cine.
    Chiar, exista pe undeva formularele astea ca sa ne familiarizam cu ele?

  2. Vreau sa stiu daca este obligatoriu sa spunem la acest recensamant CODU NUMERIC PERSONAL. Este foarte riscant acest lucru. Nu mai am incredere in nimeni pentru ai prezenta datele mele personale. Aceste date le poate lua f. usor de la Evidenta Populatiei.Vreau un raspuns.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger