AcasăNewsRECENSAMANT 2011 Au aparut rezultatele provizorii: scadere dramatica a populatiei Romaniei!

RECENSAMANT 2011 Au aparut rezultatele provizorii: scadere dramatica a populatiei Romaniei!

La nici doua zile de la incheierea recensamantului populatiei si locuintelor au aparut rezultatele provizorii ale numaratorii nationale.

Iar vestile nu sunt prea bune, intrucat rezultatele provizorii ale recensamantului arata o scadere de peste doua milioane de locuitori in doar noua ani, cand a avut loc ultimul recensamant.

Datele de acum arata ca suntem aproximativ 19.600.000 de locuitori (in aceasta cifra sunt incluse si persoanele temporar plecate din tara si cele plecate pentru o perioada mai mare), in timp ce la ultima numaratoare, in 2002, rezultatele ilustrau nu mai putin de 21,8 milioane de concentateni.

E drept, cifra provizorie nu cuprinde si persoanele care s-au autorecenzat, persoanele din spatiile colective de locuit si nici pe cei recenzati in structurile armatei, ale internelor sau externelor (pe cei detasati si pe cei aflati in misiune sau pe ce din puscarii, scrie Adevarul.

Asadar cifra s-ar putea sa mai creasca, insa sunt slabe sanse ca ea sa treaca de pragul psihlogic de 20 de milioane de locuitori.

 

author avatar
Ciprian Purice
1.159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger