AcasăNewsReapar ninsorile in Capitala. Anuntul meteorologilor

Reapar ninsorile in Capitala. Anuntul meteorologilor

Expertii in meteorologie se asteapta ca, in orele urmatoare, adica pe seara sa reapara ninsorile in Capitala.

Pe langa actualizarea informarii meteo emise in cursul zilei precedente si a emiterii unui COD GALBEN de ninsori si viscol emis pentru judetele Buzau, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, Neamt si Iasi, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis si o prognoza speciala pentru Bucuresti.

Astfel, anuntand situatia ce se asteapta a se produce la nivel de intervale orare, ANM transmite ca de joi la pranz si pana vineri dimineata, la ora 8, vremea va fi in general inchisa. Si ca seara si pe parcursul noptii vor fi vazuti din nou fulgi de nea acoperind Capitala. „Temporar ninsoarea va fi moderata cantitativ si se va depune strat nou de zapada a carui grosime va fi in medie de 12…16 cm in dimineata zilei de vineri”, spun specialistii. Totodata, nici vantul nu va lipsi cu totul din peisaj, fiind asteptate intensificari de 30-40 km/h in cursul serii si primele ore ale noptii. Termometrele vor arata valori spre -3…-2 grade vineri dimineata, mentioneaza aceeasi sursa.

De vineri dimineata, de la ora 08 si pana pe seara, la ora 20, se anunta alte ninsori, dar slabe cantitativ si trecatoare, un vant slab si moderat si o valoare maxima a temperaturii in jurul valorii de un grad Celsius.

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger