AcasăNewsRealitatea si RTV-ul lui Ghita nu s-au decis daca sa incite sau...

Realitatea si RTV-ul lui Ghita nu s-au decis daca sa incite sau sa atenueze protestele!

Pe fondul extrem de tensionat al protestelor din tara si din Bucuresti, incep sa se separe apele in presa romaneasca, iar televiziunile si ziarele isi aleg, mai subtil sau nu, partea pe care sa o sustina.

De la Antenele lui Dan Voiculescu care spera sa obtina un efect exponential de la evenimentele ce au loc in aceste zile, pana la TVR-ul care da dovada de o ignoranta crasa, intrucat pentru televiziunea publica protestele nu exista – televiziunile noastre se intrec in titluri cu litere de schiopa pe fondul galben al „Breaking News” – urilor, prin care sa-si traga spuza ratingului pe turta lor.

In acest intreg peisaj, intentionat sau nu, doar cei doi pui izvorati din trustul lui Vantu (Realitatea si RTV) pastreaza o oarecare linie echidistanta legat de haosul din centrul Bucurestiului, iar asta nu din considerente ce tin de independenta a presei, ci probabil n-au primit inca directia in care sa se indrepte. Catre incitarea la haos, la proteste si la iesirea mai multor oameni in strada sau catre minimalizarea evenimentelor si inducerea senzatiei ca niste huligani ultrasi de la Dinamo se bat cu jandarmii, asa cum sugereaza deontologii de la B1TV.

Si de parca tot acest circ televizat, cu guriste in teren care gafaie in direct de frig si de fuga dupa senzational, nu ar fi de ajuns, in studiouri avem parte de „adevarati” specialisti pe post de comentatori. Jurnalisti renumiti pentru alocutiunile lor in materie de Moni, Iri, Zavo, Pepe, Vica lui Piturca si multe alte subiecte de tabloid au ajuns sa discute despre libertatea de exprimare, democratie, proteste si scandalul de Universitate…

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
543 afisari

7 COMENTARII

  1. Ghita o caricatura care se da cu puterea.Acum asteapta ca nu stie cine vine la putere,si nu vrea sa pice la mijloc.

  2. realitatea sa aaimpartit in doua : 1. Irealitatea si Reteveul . La ultima sta calare pe reteveu Dragoteasca su Striblea , doua caricaturi.

  3. sa vezi acum adunatura de la Haznaua 3 , condusa de Felix , ce vor manaca la k.k.t. impreuna cu ciracii lor ; Ciuvica ,Ursu, Teodorescu, etc.Niste pierdevara .

  4. Eu am inteles de la Antena 3 ca daca nu faceau tinerii nenorocirile de aseara Basescu ar fi arestat tot SMURD-ul iar pe Arafat l-ar fi expulzat din Romabnia. Va poate confirma acest adevar si DAN Diaconescu.

  5. Nu v-a informat nimeni ca TVR-ul are si un puisor care se cheama TVR Info? Care a stat ca vaca-n drum, de la trei dupa masa pana la unu noaptea, pe prostia aia de asa zisa manifestatie de la Universitate? Daca au un post specializat, de ce sa strice programul postului generalist?… Ca sa nu spun ca, ce sa zic, marea rivulutie a’ lu conu’ Leonida se facu ieri – o mie de chiori impanati cu trei sute de baieti de dupa blocuri au urlat – nici ei nu stiu ce si de ce – prin mizeria levantina a unui Bucuresti din secolul XIX…

    Alice, tu esti de la Scanteia sau de la Urzica? Asa, ca sa stim…

    • hahahaah corect grig!aseara o o fake de ziarista dela realitatea a denumit niste pusti ciocolatii ddin ferentari creaturi, in alta ordien de idei urlau infrigurate si excitate ca vin studentii asa si? cam ce s a intamplat? ce urmeaza acum sa vina si tarfele de pe matasari si tabloul e completa, si era sa uit joi si a anuntat descinderea antonescu, eu zic sa staia acasa domnisoara s ar putea sa ti strici freza:)

  6. Chiar nu vede nimeni ca in piața au ieșit cei care au ieșit sin ’89?! Si binenteles băieții de cartier cu cel mult 2 clase(si trenul are mai multe). Bravo Jandarmeriei Romane, își fac datoria!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger