AcasăNewsReactii pozitive dupa prima proba de la Evaluarea Nationala 2013

Reactii pozitive dupa prima proba de la Evaluarea Nationala 2013

Elevii de clasa a VIII-a au sustinut, marti, prima proba din cadrul Evaluarea Nationala 2013, cea la limba si literatura romana, iar cei mai multi dintre ei sunt extrem de multumiti.

Desi au avut doua texte, unul de Alexandru Vlahuta, celalalt de Charles Dickens, si mai multe cerinte de rezolvat, elevii de clasa a VIII-a care au sustinut, marti, prima proba din cadrul Evaluarea Nationala 2013, au abordat examenul de la limba si literatura romana cu grija.

Elevii s-au folosit din plin de cele 120 de minute avute la dispozitie si au rezolvat subiectele, astfel ca cei mai multi dintre ei au iesit multumiti din salile de examen.

Opinia generala este ca „subiectele au fost de dificultate medie si usor de rezolvat”, existand, conform opiniatimisoarei.ro, si numeroase voci care au precizat ca „nu am studiat textele, dar am inteles cerintele si am facut totul bine”.

Rezultatele „partiale” vor fi afisate sambata, 29 iunie, urmand ca rezultatele finale, dupa depunerea si rezolvarea eventualelor contestatii, se va face miercuri, 3 iulie.

author avatar
Cristi Ionita
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger