AcasăNewsReactii dupa retinerea lui Radu Mazare. Marian Oprisan: "Eu cred in nevinovatia...

Reactii dupa retinerea lui Radu Mazare. Marian Oprisan: „Eu cred in nevinovatia lui”

Radu Mazare, primarul municipiului Constanta, a fost retinut, marti seara, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mita.

Marian Oprisan crede in nevinovatia lui Radu Mazare

Evident, retinerea lui Mazare nu a ramas fara urmari, Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, anuntand ca il considera pe Radu Mazare nevinovat.

„Sunt de acord ca domnul Radu Mazare trebuie sa raspunda la toate intrebarile puse de cei de la DNA si sa lamureasca toate documentele si contractele. Insa eu cred in nevinovatia lui cel putin pana in momentul in care decizia va fi una definitiva” a fost anuntul clar facut de Marian Oprisan.

De asemenea, presedintele CJ Vrancea a precizat ca, in opinia lui, primarii si demnitarii ar trebui cercetati in stare de libertate, pentru ca nu reprezinta pericole sociale.

Nu in ultimul rand, Marian Oprisan sustine ca „nu toti primarii si presedintii de Consilii Judetene sunt corupti. Sper ca tot ce s-a intamplat pana acum sa nu fie un show pus in scena pentru ca in acest an avem alegeri prezidentiale si europarlamentare”.

author avatar
Cristi Ionita
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger