AcasăNewsReactii dupa retinerea lui Dumitru Dragomir: "Trebuia ridicat de mai demult"!

Reactii dupa retinerea lui Dumitru Dragomir: „Trebuia ridicat de mai demult”!

Retinerea lui Dumitru Dragomir, fost sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, in dosarul „Drepturilor TV”, nu a ramas fara urmari.

Adrian Mititelu, patronul Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, si Marian Iancu, fostul patron de la Politehnica Timisoara, au pareri diametral opuse in legatura cu retinerea lui Dumitru Dragomir.

Mititelu, un dusman pe fata al lui Dragomir, sustine ca retinerea acestuia este tardiva. „Cam tarziu s-a intamplat acest lucru (n.r. – retinerea lui Dumitru Dragomir). Trebuia ridicat de mai demult. El si Mircea Sandu trebuiau indepartati de multa vreme. Sa plateasca fiecare pentru ce a facut” a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Patronul CF Universitatea Craiova l-a acuzat in dese randuri pe Dumitru Dragomir ca a pus umarul la distrugerea gruparii din Banie.

In schimb, Marian Iancu, fostul boss al Politehnicii Timisoara, a precizat ca „sunt trist pentru Dumitru Dragomir. Ma leaga o prietenie de el. A fost un comision asumat de Comitetul Ligii Profesioniste. Probabil banii s-au intors la el, iar procurorii au gasit pe cineva care sa spuna acest lucru. Presupun ca procurorii au dovezi, de la cel care a facut denuntul, ca banii s-au intors, printr-un circuit, la Dumitru Dragomir. Daca nu se face dovada, o sa scape de acuzatii, cum s-a mai intamplat. Cred ca a fost denuntat de cineva care a fost implicat, care a cedat si a facut intelegere cu procurorii”.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger