AcasăNewsReacţii după ce România a pierdut în faţa Suediei. Speranţe la baraj

Reacţii după ce România a pierdut în faţa Suediei. Speranţe la baraj

Cosmin Contra isi va lua „la revedere” de la Getafe in meciul cu Granada

După ce au ratat calificarea directă la EURO 2020, din preliminarii, fiind învinşi de Suedia, scor 0-2, vineri seară, pe Arena Naţională, în penultimul meci din grupa F, tricolorii şi suporterii români îşi pun speranţele în barajul Ligii Naţiunilor, din primăvara anului viitor.

Suedezii au intrat victorioşi la vestiare, la pauză, graţie golurilor marcate de Marcus Berg – minutul 18 şi Robin Quaison – 34, iar scorul nu s-a modificat până la finalul înfruntării.

După meci, selecţionerul Contra a anunţat că va avea o discuţie cu Federaţia după meciul de luni contra Spaniei, ultimul din preliminarii. ”Vom vedea ce decizie se va lua”, a afirmat antrenorul, care s-a declarat ”dezamăgit” şi a precizat că i se termină contractul în decembrie.

”Am creat foarte puţin fotbal. Cu poate două jumătăţi de ocazii e greu să baţi o echipă a Suediei care ne-a fost net superioară”, a declarat fostul căpitan al Naţionalei, Gheorghe Popescu, după meciul de pe Arena Naţională.

Fostul lider al FRF, Dumitru Dragomir, consideră că a fost ”cel mai prost meci al României din ultimii 45 de ani” şi că ”nu e vorba de selecţioner, avem nevoie de şapte fotbalişti de valoare”.

author avatar
Andrei Coman
426 afisari

6 COMENTARII

  1. Orban impreuna cu Iohanis si Rares Bogdan (trompetistul) dupa acest meci au tipat ca din gura de sarpe in stilul lor caracteristic ca vinovat de aceasta infrangere rusinoasa este PSD-ul !!!!
    Mai ales ca iohanis si orban au spus ca in aceasta perioada s-au intalnit cu Burleanu si staful si le-au indicat o anume tactica pe care nu au respectat-o si evident vor asmuti procurorii asupra lor ……..

  2. E o mare rusine Burileanu si Conta sint vinovati sint orbi nu a avut nici o strategie ei nu vad cum se joaca fotbalul in lume.O nationala de reserve.

  3. Sunt cateva marote de care imi e greata de 20 de ani de cand astept nu dracu mari performante. Da macar sa nu ne facem de ras sa ne bata toti acasa.
    1 Ati vazut si voi ce puternici au fost…
    – pai sa cautam dracu in tara niste culturisti iubitori de fotbal chiar nu e?
    2 Ne-au fost net superiori la toate capitolele…
    – cred ca se trage dracului de la bieții legionari acum trebuie sa fim inferiori…
    3 Si-au dorit mai mult sa castige…
    – dracului daca asa de ce te mai inscrii in competitie nu sa doresti sa castigi tu?
    4 Au fost mai buni tactic si tehnic.
    – pai sa aducem dracului niste tacticieni tehnicieni sa treaca pustii pe supt furcile caudine ale perfirmanti decat
    5- Au alergat mai mult ca noi…
    – deci s-au antrenat fata de voi…sau sa aducem atleti pasionati de miuta
    6 Asta e valoarea noastră pana la urma…
    Pai unde e valoarea?
    7Pe viitor vom fi mai buni..
    – stiti ce eu nu mai irosesc 20 de ani cu voi!
    8Am facut si rau si bine…
    – pai cel mai rau din bine
    9 Jocul a suferit
    – e bolnav saracu fotbalul e o dimensiune sportiva bolnava la voi…
    10 Puteam sa invingem…
    – idealul unui visator lipsit de experienta cunoastere vlaga si talent.
    Etc
    Vreti la baraj vedeti ca e un pod e mai usor…

  4. 7 jucatori. Pai aia 7 pot bate si echipe mari de 30 de ani aud ne trebuia niste jucatori valorosi. Pai valoarea se capata participand la turnee finale internationale. De unde sa aduci din neant. Vorbeste si nenea Mitica Corleone arucand niste vorbe in vant înainte de ciorba de burta. Mai repede ascult vorbe de duh de la Ana Maris macar ti se mai scoala.

  5. 7 jucatori. Pai aia 7 pot bate si echipe mari de 30 de ani aud ne trebuia niste jucatori valorosi. Pai valoarea se capata participand la turnee finale internationale. De unde sa aduci din neant. Vorbeste si nenea Mitica Corleone arucand niste vorbe in vant înainte de ciorba de burta. Mai repede ascult vorbe de duh de la Ana Maria macar ti se mai scoala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger