AcasăNewsReacții adverse la vaccinul COVID/ Medicul Ciuhodaru a răbufnit: Am asistat la...

Reacții adverse la vaccinul COVID/ Medicul Ciuhodaru a răbufnit: Am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei

(sursa foto: Facebook/Tudor Ciuhodaru)

Chestiunea reacțiilor adverse provocate de vaccinul anti-Covid revine puternic în atenție, în România, după publicarea unor date oficiale în această privință.

După ce recent s-a aflat că Institutul Național de Sănătate Publică a făcut publică, pentru prima oară, lista cu reacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, detaliate pe patologiile provocate, subiect despre care „Național” a scris pe larg – VEZI AICI, reacțiile nu au întârziat să apară în spațiul public.

„Lucrurile sunt grave, e doar vârful aisbergului”

De această dată e vorba despre un punct de vedere exprimat, pe un ton categoric, de către un cunoscut doctor din Iași. Medicul Tudor Ciuhodaru a răbufnit după publicarea datelor, susținând că „am existat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”, conform antena3.ro.

Am avut dreptate. Ni s-a vândut o chestie ca fiind sigură și eficientă. Cine răspunde pentru aceste informații ascunse, cine răspunde pentru morți? În Italia se acordă deja despăgubiri, există un fond de 250 de milioane de euro. Cine răspunde pentru morțile subite, că tot nu se vorbește de ele. Eu am votat contra pașaportului digital, care condiționa dreptul la educație și sănătate. Cine răspunde? Lucrurile sunt grave, e doar vârful aisbergului. Am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”, potrivit sursei citate.

„41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile”/ Reacția unui fost oficial MS: „Este înfiorător”

Pe același subiect a reacționat recent și un fost purtător de cuvânt de la Ministerul Sănătăţii (MS), Bogdan Oprea. Acesta a făcut referire la „raportul de activitate publicat pe ascuns (fără un eveniment public, fără un comunicat de presă, nicio știre nicăieri!) de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pentru anii 2020 – 2022”.

„Este înfiorător ce conține, ar fi de râs, dacă nu ar fi extrem, dar extrem de tragic…”, a scris Bogdan Oprea, pe pagina sa de Facebook.

Oprea a mai menționat: „Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile (RAPI) (pag. 29)! 41.486 de oameni!!! Aceștia sunt oameni, nu cifre! Oameni despre care, pe durata vaccinării, autoritățile și CNCAV-ul nu au scos o vorbă, au mințit că nu există, că nu sunt grave efectele raportate de cetățeni (căutați declarațiile lor, este plin internetul de ele). Ce aflăm astăzi din raport? Că au fost 15 cazuri de boli inflamatorii ale inimii (miocardite, pericardite etc.), 18 cazuri de tulburări hematologice, 20 de cazuri de afecțiuni ale sistemului nervos, inclusiv 16 cazuri de paralizie facială, 424 de cazuri de reacții alergice şi 12 cazuri cu şoc anafilactic. (pag. 30) Câți dintre acești oameni, repet, nu cifre, au murit? Câți au rămas bolnavi și cu sechele pentru tot restul vieții?”.

Citiți și:

INSP a făcut publice reacțiile adverse. Cascadă de boli grave provocate de vaccinul Covid

Prof. dr. Virgil Păunescu: ”În România nu se raportează nici 1% din reacțiile adverse ale vaccinurilor”

Fost purtător de cuvânt din Ministerul Sănătăţii : „Este înfiorător ce conţine raportul efectelor vaccinului anti-Covid”

author avatar
Andrei Coman
1.121 afisari

12 COMENTARII

  1. Pe cand tragerea la raspundere a celor care au obligat cetatenii sa se vaccineze prin adoptarea certificatului verde???

  2. realitatea e mult mai grava…se va vedea în timp urmarile vaccinului ,chiar si la urmasi….adn modificat de mARN…..

  3. Prostii cât casa. Indivizi care caută notorietatea cu lumânarea. Ar fi in stare să-și vândă și mama pentru asta. E normal ca, la administrarea oricărui vaccin, să fie un procent dat de reacții adverse. Întrebarea se pune cât de mare este procentul respectiv și cât de adverse sunt reacțiile. Oricum, la vaccinul anti-COVID reacțiile adverse se situează între 0,5% și 0,6%. Cât de idiot poți să fi să generalizezi pe cei 0,5% în detrimentul celor 99,5%, pentru care tratamentul rămâne benefic? E dreptul omului la opinie, dar trebuie spus ca e o opinie eminamente tâmpită!

    • De unde stii tu ca cei 99,5 % nu erau mai bine daca nu se vaccinau ? in plus vorba lui Becali , mai vedem peste cativa ani cine la cine ureaza sanatate …ca asta-i inceputul …. sfarsitului pentru vaxx . ce nu intelegi nu eticheta ca tampenii , cauti tampiti uita-te in oglinda !

    • nu a facut nici o apologie ,mereu a spus ca vaccinul nu trebuie sa fie obligatoriu si ca are reactii adverse

  4. cautati pe net ce declara acest „medic” la inceputul „pandemiei” si dupa aparitia „vaxxului” minune … cutra ipocrita …

  5. ARN, extras de la maimute si inoculat oamenilor, frigul si intunericul, hranirea cu viermi, larve muste si lacuste. Totul este foarte clar.
    A fost un atac impotriva umanitatii.
    Aceasta actiune a urmarit si urmareste reanimalizarea oamenilor, anihilarea constiintei de sine a acestora, prin readucerea lor la stadiul de primate, prin lipsirea de mediul normal de dezvoltare al omului, lipsirea de locuinte incalzite si iluminate, expunerea la frig si intuneric, hranirea oamenilor cu hrana specifica primatelor, lipsirea de educatie, inducerea sterilitatii la barbati, incurajarea oamenilor la intretinerea de relatii nefiresti, neprocreative, dezintegrarea familiei ca nucleu al societatilor, distrugerea bisericilor si a credintei in Dumnezeu.
    In paralel, se dezvolta un grup care detine marea finanta a lumii si care pregateste incubatoare unde sa se dezvolte sute de mii, milioane de embrioni fertilizati cu genele lor, pentru ca sa apara si sa se dezvolte pe Tera o noua specie umana si planeta Pamant sa se repopuleze cu „supraoameni”, urmasi de miliardri, din randul carora sa se inalte viitorii Dumnezei.
    Din fericire, Dumnezeu nu permite regresul vietii si, in niciun caz oamenii nu vor deveni nicicand iar maimute. In cel mai rau caz vor deveni sterili, in urma efectelor vaccinurilor, sau vor degenera.
    Si niciodata urmasii vaccinistilor multimiliardari, cati vor fi, nu vor ajunge Dumnezei.

  6. erau niste vremuri:
    in clasa a 6a a invatzamintului obligatori
    se facea disectie pe broasca
    -uneori aia rezzista la cloroform,
    facea urat.

  7. Bai Jurma, bai jurmologule infekt si plin de rahat, in peeesda matii, esti pregatit pentru noul joc de societate, numit Operatiunea Gatuirea ? Ha ha ha 🙂 Alo, alo, urmeaza pe receptie si urmatorii vaxxinatori nazisti: Mahler, Gheorghitza Muitza, Arahat, Diaconu, Tincu, Marinescu, si toata gasca de nazisti imputiti din 2020 si 2021, care pentru 30 de arginti speriau vanatul din Bukale, poate ii prind cumva la intepat in cap !! Ei, uite ca cifra reala de compostati in cap e numai in jur de 31 %, daca astia din propagandfa oficiala nazista declara cu mana pe inima ca e de 41 %, sigur si eficient pot fi scazute minim 10 %, asa ca lasa gargara, bai Gheorghitza Muitza, ca ti-o vei lua oricum in botul tau rujat de colonel-leguma de cal. 3 🙂 Pe toti astia vedeti ca va asteapta cei minim 6 mii de kamikaze romanasi pe care i-ati facut in cei 3 ani de plandemie, fiti sigur ca astia vor sange si razbunare, si pe mortii vostrii ca o vor avea 🙂 Tik-Tak, Tik-Tak 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger