AcasăNewsReactie transanta dupa masacrul de la Manchester. Trump: "ratati malefici"

Reactie transanta dupa masacrul de la Manchester. Trump: „ratati malefici”

Aflat in Israel, fiind in plin turneu extern, liderul de la Washington a facut referire la atacul de seara trecuta, din Marea Britanie, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti.

Pe langa faptul ca a exprimat „solidaritatea absoluta” cu Regatul Unit, presedintele american a folosit termeni duri cand s-a referit la cei care curma vieti nevinovate. „Atatea vieti frumoase, inocente (…) curmate de ratati malefici. (…) Nu-i voi numi monstri, ca le-ar placea asta. Ii voi numi, de acum incolo, ratati, pentru ca asta sunt”, a subliniat Donald Trump.

Presedintele american a subliniat ca in urma atacului de la sala polivalenta au fost ucisi mai multi copii. „Societatea noastra nu poate tolera aceasta varsare de sange (…) macelarirea unor oameni nevinovati (…) toate vietile nevinovate trebuie aparare. Viata trebuie aparata”, a adaugat liderul de la Washington.

Totodata, s-a aflat si reactia presedintelui rus in acest caz. Prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, de la Kremlin se transmit urmatoarele aspecte: „Vladimir Putin a transmis condoleante premierului britanic, dupa atacul cu bomba de la Manchester”.

Atacul din Marea Britanie a produs reactii si la Bucuresti, atat din partea presedintelui Iohannis, cat si a premierului Grindeanu.

sursa foto: Facebook/Twitter

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger