AcasăReactie NEASTEPTATA! Ce spune Mircea Badea despre Cezar Ouatu! (VIDEO)

Reactie NEASTEPTATA! Ce spune Mircea Badea despre Cezar Ouatu! (VIDEO)

Dupa ce a urmarit desfasurarea concursului EUROVISION 2013, Mircea Badea a tinut sa isi spuna punctul de vedere cu privire la prestatiile concurentilor.

“Mi s-au parut toate melodiile la fel. Si vin niste hidoase… ca nu am vazut nicio bunaciune ca sa zic si eu ca am pentru ce ma uita. Toate niste grase, niste putini, niste strambe… Nu este o problema in a fi supraponderala, dar cand o arzi diva si vii asa este o problema. In fine. Eu nu pot sa diferentiez melodiile intre ele. Mi se par toate la fel. Am ascultat o parte din piesa cantata de castigatoare… si mi s-a parut o mizerie”, a spus el in cadrul emisiunii “In gura presei”.

In schimb, despre prestatia lui Cezar Ouatu a spus ca a fost ceva aparte. Contratenorul trebuie apreciat pentru ca a venit cu un show veritabil in fata caruia nu puteai decat sa exclami “wow”.

Cezar Ouatu s-a clasat doar pe locul 13, obtinand 65 de puncte cu melodia “It’s my life”. Reprezentantul Romaniei la EUROVISION 2013 a fot declarat drept castigator de presa din Germania.

author avatar
Anca Murgoci