AcasăNewsReactie incredibila a lui Daniel Funeriu: "Copiii se vor crede mai destepti...

Reactie incredibila a lui Daniel Funeriu: „Copiii se vor crede mai destepti decat sunt, dupa Evaluarea Nationala 2013”

Inlaturat de ceva timp din functia de ministru al Educatiei, Daniel Funeriu continua sa urmareasca ce se intampla pe acest domeniu, iar afisarea rezultatelor de la Evaluarea Nationala 2013 nu l-a lasat impasibil.

Fostul ministru al Educatiei din era Boc sustine ca subiectele au fost mult prea usoare , iar „copiii sunt pacaliti sa se creada mai destepti decat sunt de fapt”.

„Nu exista frauda mai grava decat sa fii atat de ticalos sa te joci cu subiectele ca sa ai rezultate bune. Orice om de buna credinta poate compara subiectele de anul trecut cu cele de anul acesta. Vorbim despre o frauda institutionalizata daca subiectele au fost facute ca rezultatele sa dea bine la public” a afirmat Daniel Funeriu, la Realitatea TV.

Politicianul i-a felicitat pe elevi pentru notele mari luate, insa este de parere ca acestea nu reflecta exact nivelul de pregatire si ca ministrul in functie, Remus Pricopie, ar trebui sa dea explicatii publice si sa spuna daca intr-adevar s-a jonglat cu subiectele pentru ca elevii sa aiba rezultate cat mai bune.

CITESTE SI

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013: TULCEA, IALOMITA, BRAILA

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013! Vezi rezultatele la evaluarea nationala 2013, pentru Vaslui (edu.ro)

author avatar
Cristi Ionita
1.404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger