AcasăNewsReactie in PSD, dupa declaratiile lui Iohannis

Reactie in PSD, dupa declaratiile lui Iohannis

N-a trecut multa vreme de cand presedintele spunea, de la Craiova, ca a discutat cu Tudose si ca acesta i-a transmis „optiunile domniei sale”, ca i se pare ca premierul e „de buna credinta” si ca vrea un Guvern cu „oameni curati”, dar si ca partidul care a castigat alegerile „sa-si faca treaba, sa guverneze”, ca din directia taberei social-democrate s-a aflat o prima reactie.

Prin vocea secretarului general adjunct al formatiunii, Codrin Stefanescu. „Ce-a declarat Iohannis astazi (…) a declarat bine, e rezervat, problema este a PSD-ului (…) in rest, vizita comuna la Ford a presedintelui si premierul este normala (…) n-au fost numai ei doi,(…) a fost si ministrul Economiei, si deputati (…) a fost un eveniment bun pentru noi toti, n-are nicio conotatie politica”, a transmis social-democratul, la Antena 3.

„Nu suntem dispusi sa schimbam Guvernul in ansamblu sub nicio forma”, a subliniat Stefanescu, care a adaugat ca se va lua o decizie definitiva in cadrul sedintei Comitetului Executiv ce va incepe in aceasta dupa-amiaza. „Este o problema de comunicare” intre partid si Guvern, a conchis social-democratul.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger