AcasăNewsReactie din PSD dupa declaratiile lui Iohannis: presedintele, singurul stapan al definitiei...

Reactie din PSD dupa declaratiile lui Iohannis: presedintele, singurul stapan al definitiei binelui

Un prim comentariu venit dinspre Partidul Social Democrat dupa ce Klaus Iohannis a acuzat ca formatiunea „a produs cea mai slaba guvernare de dupa revolutie” si ca „se preocupa de problemele lui Dragnea, nu de problemele Romaniei sau ale romanilor” a venit din directia liderului PSD Vaslui.

Dumitru Buzatu considera ca liderul de la Cotroceni „continua sa creada ca va reusi sa-i prosteasca pe toti romanii (…) invoca tot felul de argumente in sprijinul actiunii sale de taraganare a oricarui act de numire, de remanierea a unui ministru, in speranta ca asta va crea dificultati suplimentare guvernarii PSD”.

Facand trimitere la faptul ca Iohannis a anuntat si ca le-a trimis in scris social-democratilor motivarea refuzului numirii celor trei propuneri pe care le trimisese la Cotroceni premierul Dancila – pentru Ministerul Justitiei, respectiv al Fondurilor Europene si al Romanilor de pretutindeni – liderul filialei vasluiene a PSD-ului a remarcat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, faptul ca primul om in stat „acum are argumente calitative”, continuand prin a sublinia, intr-o nota ironica, faptul ca „dl presedinte este singurul stapan al binelui, al definitiei binelui (…) noi, din pacate, ne abatem, din cand in cand, de la definitiile pe care domnia sa le stapaneste cu atata consecventa”.

Cat priveste pasul urmator pe care PSD-ul urmeaza sa il faca in cazul de fata, Buzatu a anuntat ca se va cauta cea mai „potrivita” varianta. Si ca „una dintre propuneri este de restructurare a Guvernului. Si vom cauta sa depasim momentul acesta. Pacat ca presedintele nu este fair-play”, din cate a conchis liderul PSD Vaslui.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger