AcasăNewsReactie din PNL la plecarea lui Tudose din PSD: acum incepe sa...

Reactie din PNL la plecarea lui Tudose din PSD: acum incepe sa se joace noua majoritate parlamentara

Decizia lui Mihai Tudose de a parasi randurile social-democratilor si de a se alatura formatiunii lui Victor Ponta a iscat comentarii pe scena politica. Printre cei care au reactionat la acest pas facut de catre fostul prim-ministru se numara si senatorul liberal Alina Gorghiu.

Mai exact, hotararea fostului premier PSD, anuntata in cursul acestei dupa-amieze, a facut-o pe fosta sefa a PNL sa aduca in discutie o eventuala motiune de cenzura la adresa Cabinetului Dancila. „Mihai Tudose demisioneaza azi din PSD. Unii ar spune „Bravo!”. Eu zic ca e un gest salubru si necesar. Nu comentez inscrierea in partidul lui Ponta, ca nu mi se pare vreo formula proaspata nici aia”, comenteaza, in prima faza, liberala, pe Facebook, inainte de a aduce in discutie un alt aspect. „Dar asta e alta discutie. As putea spune ca acum incepe sa se joace noua majoritate parlamentara si o motiune de cenzura de succes, evident fara greselile nefortate ale opozitiei”, conchide Gorghiu.

Amintim ca in decembrie anul trecut, motiunea de cenzura la adresa Executivului, denumita „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila, rusiena Romaniei” a fost respinsa in Parlament.

278 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger