AcasăNewsReacția unchiului Alexandrei, după descoperirea osemintelor din pădure

Reacția unchiului Alexandrei, după descoperirea osemintelor din pădure

Varianta apărută, pe surse momentan, privind găsirea unor rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, oase despre care Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei, a generat un comentariu din partea unchiului Alexandrei, cealaltă fată răpită de suspectul din cazul care a îngrozit o țară întreagă.

„Mă rog din tot sufletul să nu fie adevărat”, a reacționat Alexandru Cumpănașu, într-o intervenție la un post TV, ruda fetei în vârstă de 15 ani care a apelat în mai multe rânduri 112, cerând apelul Poliției, după ce fusese răpită punând accent pe faptul că Dincă „a mințit atât de mult și în asemenea hal (…) încât nu mai am încredere deloc în ceea ce spune el”.

Unchiul Alexandrei a pus accent și pe un alt aspect cu privire la cazul dispariției nepoatei sale și a Luizei, fata despre care mama și bunicii nu mai știu nimic încă din aprilie. „Problema acestui caz nu este doar posibilul deces al acestor doua fete (…) ci este vorba despre putregaiul din interiorul unor institutii ale statului roman si a celor care trebuiau sa le salveze si nu au facut-o”, a conchis Cumpănașu.

251 afisari

2 COMENTARII

  1. Considerați că domnul Cumpănașu, cu domnul Oprea, domnul Blaga, domnul Videanu, domnii Ardelean, Maior, Dâncu, Rus, Buda, Oltean, Vâlcov, etc., ar trebui să înființeze Partidul Veganilor, care să contribuie la promovarea principiilor vegane, ?

  2. Apreciați că și domnul politolog Cristian Preda ar putea fi inclus între cei ce ar putea forma Partidul Vegan, ce probabil ar putea avea ca moto și lozincă de campaniei electorală, conform cu principiile vegane, îndemnul pentru membrii de partid și susținători, „Fără os de ros!”, ca deziderat politic și spiritual al Partidului Vegan, ?
    Considerați că la PLUS intervențiile publice ale domnului Cristian Preda strică imaginea partidului alungând algătorii din preajma lui Dacian Cioloș, așa cum a reușit să îi îi îndepărteze și susținătorii doamnei Elena Udrea, ?
    Opinați că până și doamna Elena Udrea, o susținătoare a „oierismului” propus de Traian Băsescu, i-ar considera pe cei menționați capabili și recomandați pentru o inițiativă politică ce ar fi conformă cu principiile vegane, ?
    Parcă și doamna Ana Birchall era una dintre persoanele ce recomanda veganismul, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger