AcasăNewsReacția tatălui lui Florin Cîțu, după apariția dezvăluirii-șoc vizându-l pe actualul premier

Reacția tatălui lui Florin Cîțu, după apariția dezvăluirii-șoc vizându-l pe actualul premier

Reacția tatălui lui Florin Cîțu, după apariția dezvăluirii-șoc vizându-l pe actualul premier

Pe lângă opiniile exprimate de mai mulți liberali pe marginea dezvăluirii vizându-l pe actualul premier Cîțu, despre cele întâmplate în Statele Unite, în urmă cu două decenii, dar și a reacțiilor categorice venite din rândul principalei formațiuni de opoziție, PSD, s-a aflat cum vede lucrurile și tatăl șefului Guvernului. Totul, după ce premierul a vorbit despre o ”greșeală”, și anume conducere sub influenţa alcoolului, pentru care a plătit ”o amendă foarte mare”.

Lesne de înțeles, Vasile Cîțu i-a luat apărarea fiului său, liberalul aflat în fruntea Executivului și în cursa pentru șefia PNL-ului.

”Suntem oameni serioși sau ce? S-a întâmplat acum 20 de ani, hai să fim serioși! Se știu ei, cei care scot asemenea informații pe piață, sunt penibili, ca să zic așa. Dacă au ajuns să se preteze la asemenea lucruri, e grav”, a declarat Vasile Cîțu pentru Fanatik.

Tatăl premierului susține că a aflat de cele declarate de fiul său de la o verișoară, pentru că nu se uită la televizor. ”Când era în America țineam legătura la telefon și parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții”, a mai declarat Vasile Cîțu, pentru sursa menționată.

Gorghiu: Nu e o întâmplare că apare tocmai acum, în preajma Congresului PNL. Cineva e lipsit de fair-play

De altfel, încă de miercuri după-amiază au apărut primele reacții din rândul taberei susținătorilor lui Cîțu în cursa acestuia pentru șefia PNL-ului, la congresul de luna viitoare.
Liberala Alina Gorghiu a pus accent pe faptul că actualul premier a fost deschis când a venit vorba de explicațiile date pe tema acestui episod, susținând, în tot acest context, că e important că ”guvernarea responsabilă funcționează”.

”Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe? Regretabilă, desigur! Florin Cîțu a explicat onest ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani.

Nu e o întâmplare că apare tocmai acum, în preajma Congresului PNL. Cineva e lipsit de fair-play.

Un astfel de episod mă face să cred că, până pe 25 septembrie, vor mai urma și alte încercări de atac, din interior, la premier și la membrii echipei care îl susține pe Florin Cîțu.
Important este că guvernarea responsabilă funcționează și că, după Congres, PNL va redeveni partidul în care respectul, meritocrația și valorile liberale vor fi respectate”, a

transmis Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Nu e singurul mesaj venit din PNL pe acest subiect. ”Florin Cîțu are mulți fani Orban! Ieri l-au luat cu pâinea, azi cu vinul! Probabil, mâine cu tămâia! Iartă-i Doamne ca nu știu ce fac! Restul e cancan:))!”, a scris, miercuri dupăa-amiază, pe aceeași rețea de socializare și liberalul Florin Roman.

Ce a declarat Cîțu de la Palatul Victoria

Primele explicații de la Florin Cîțu, pe acest subiect ce a iscat controverse, au venit miercuri, chiar în timp ce premierul se afla la Guvern.

Întrebat, miercuri, într-o conferință de presă, dacă sunt adevărate informațiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora, în anul 2000, ar fi fost închis două zile, pentru că ar fi condus sub influenţa drogurilor sau a alcoolului, Florin Cîțu a declarat: ”Da, acum 20 de ani, a fost vorba de un DUI, este vorba de conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este o contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani”.

E de precizat și faptul că premierul a adus în discuție competiția din Partidul Național Liberal, luna viitoare urmând să fie ales președintele formațiunii, în cadrul unui congres.

”Este interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, n-a apărut această informaţie. Apare acum, în competiţia internă din PNL”, a ținut să precizeze Cîțu.

412 afisari

2 COMENTARII

  1. Un prim ministru penal, o primarita care a fost filmata furand voturi, va vine voua randul.

  2. Femeie, avea 28 de ani. Ferme ta gueule. Individul e convins ca este mai presus de orice. 4 la treapta, impins de tată la liceul teoretic, două admiteri la ASE picate, răsplătit cu o plimbare de aproape 10 ani in US la un colegiu, nu o facultate. Vreti transparenta? Plătiți un detectivi privat sa-i descopere aventurile de student la colegiu întârziat. S-ar putea sa aveti si alte surprize. Finanțist? Aiurea…Cine si de ce l- a sustinut in US? Ce zic serviciile române, dacă nu s-au vandut si astea. Cum a fost posibil ca un individ de calitatea acestuia sa ajunga prim ministru?
    Dupa succesul cu șeful adjunct Laurențiu Baranga ORNISS a dat afară un strungar si a angajat un turnător cu pregatire in alte state?
    Informatia clasificate? Clasificata sau nu sunteți vinovați in fata poporului român.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger