AcasăNewsReacția ȘOCANTĂ a lui Joe Biden când a fost întrebat despre MITA...

Reacția ȘOCANTĂ a lui Joe Biden când a fost întrebat despre MITA de 5 milioane de dolari primită de la ucraineni

joe bidenJoe Biden, acuzat că a primit mită de la o companie ucraineană de gaze. Cum a reacționat președintele american

Președintele SUA Joe Biden este acuzat de un congresman republican că ar fi primit mită de la o companie ucraineană de gaze.

Cazul a intrat și în vizorul procurorilor federali, după ce ar fi apărut mai multe probe legate de mituirea acestuia și a fiului său, Hunter, cu mai multe milioane de dolari.

Joe Biden ar fi primit mită pe când era vicepreședintele SUA

Drept răspuns la aceste acuzații, Biden a chicotit și a plecat când a fost întrebat despre acuzațiile de luare de mită din perioada în care era vicepreședinte.

„Există înregistrăi în care ați acceptat mită, domnule președinte? E adevarat?”, a fost întrebat de jurnaliști New York Post marți, când a părăsit un eveniment la care au participat diplomați americani la Casa Albă.

Biden s-a oprit din mers pentru o clipă înainte de a zâmbi și a chicoti, clătinând din cap în timp ce mergea pe hol.

Congresmanul republican Ronnie Jackson îl acuză pe președintele Biden de ”crima secolului”, referindu-se la legăturile lui Biden cu firma Burisma, din Ucraina, și la acuzațiile de mită.

Înregistrări cu mita ucraineană pentru Biden și fiul său

De asemenea, senatorul republican Chuck Grassley a declarat luni, că directorul Burisma, care i-ar fi mituit pe președintele Statelor Unite, Joe Biden și pe fiul acestuia, Hunter, a păstrat 17 înregistrări audio ale conversațiilor sale cu aceștia, ca o poliță de asigurare.

Potrivit jurnaliștilor de la Fox News, Grassley a dezvăluit în plenul Senatului, despre existența unui raporet al FBI, formularul FD-1023, în care se susține că între vicepreședintele de atunci Biden și un cetățean străin a existat o schemă de mită penală care a implicat influențarea deciziilor politice americane.

Grassley a mai declarat că formularul conținea o referință redactată potrivit căreia seșful de la Burisma ar deține mai multe înregistrări audio ale unor convorbiri telefonice între el și Hunter Biden. Două dintre aceste înregistrări sunt făcute cu actualul președinte, atunci când era vicepreședinte.

author avatar
Andreea Vlad
2.830 afisari

48 COMENTARII

          • ZIARE COM CEL MAI IMPUTIT SITE CE EXISTA IN ROMANIA TOTI ANALFABETII SI LINGAII IN KOOR S-AU ADUNAT PE ZIARE.COM SA PREASLAVEASCA CLASA POLITICA SI COMANDANTUL SUPREM TROLLUL CEL MAI LINGAU IN KUR , FIIND UN POSTAC JEGOS CE SE CREDE ELVETIAN MacGigi MARTALOG IMPUTIT SI LIBIDINOS CE-SI VARSA ZILNIC DEJECTII PE ZIARE.COM

            ZIARE.COM ACREDITEAZA TOTI ANALFABETII CE COPIAZA ARTICOLE DE PE INTERNET SI LAUDA GUVERNUL DE JEGURI INCOMPETENTE CE CONDUC AZI TARA IN PRAPASTIE
            PE ZIARE.COM TOTI SUGACII SI LINGAII IN KOOR S-AU REUNIT SA ELOGIEZE ACESTE REBUTURI UMANE DIN GUVERN CE SI-AU TRAS DOCTORATE FALSE , PLAGIIND SI TRISAND SI MAI ALES PE STERPUL CELEBRU , MICRO PENIS DE SIBIU , MARE TURIST SI AMATOR DE GOLF SI DE AVIOANE DE LUX

            SA SUJETI PULOCUL ZIARE.COM LA TOTI ROMANII
            ROMANII TOTI SA-SI BORASCA POOLILE IN GURA VOASTRA DE ZDRENTE ZIARE.COM SI IN GURA CURVELOR ANALFABETE SI LABAGIILOR CE POSTEAZA PE ZOAIE.COM

  1. Sclavilor, sa-mi bag puula peste voi in casa! Care este diferenta dintre Coreea de Nord acaparata de rusi si Coreea de Sud, acaparata de americani sau japonia, acaparata tot de americani? Mancami-ati puula sa mi-o sugeti de sclavi, prelucratori prin aschiere!

  2. EXPLICATIA ESTE SIMPLA…..IN BOARDUL BURISMA ERA SI SEFUL C I A COFER BLACK….TOTI BANII ASTIA NEGRI CU ROMANIA CHINA SI UCRAINA SUNT PENTRU TRAFICUL ILEGAL DE ARME……ASAZISELE „CIA SLUSH FUNDS FOR BLACK OPS”…………IAR C I A//F B I NU SE MAI SUBORDONEAZA CONSTITUTIEI USA CI OLIGARHILOR….

  3. Coreile sunt state independenteNu apartin nici de rusia nici de america !Dar in Irak!?Au fost rusii,dar in Vietnam cine a fost ,dar in Cuba ?

    • Bai pișatule, in afganistan cine a fost intre 1979-1989? In Transnistria, Georgia, Cehoslovacia, Insulele Kurile, Finlanda, Ucraina, Siria, Vienam, Angola si popoarele musulmane inrobite: Cecenia si Daghestan.

  4. @ Alex(13,06)!?….cu fata asta de MAGRAON COCALAR vrei tu sa cunosti pe MARETUL GOGU !!…sus si jos.

  5. Dintre ultimele lui perle: el da mana cu toata lumea, daca vezi o camera inseamna ca si ea te vede, God save the Queen!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger