AcasăNewsReactia Rovanei Plumb la amenintarile liberalilor: "Cersesc o criza politica!"

Reactia Rovanei Plumb la amenintarile liberalilor: „Cersesc o criza politica!”

Anuntul liberalilor, conform carora ei solicita demisia premierului Victor Ponta si alegeri anticipate, nu i-a lasat rece pe social-democrati.

Raspunsul PSD-ului a venit prompt de la Rovana Plumb, ministrul Muncii si presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat.

Rovana Plumb a catalogat iesirea de sambata a Alinei Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, drept „o iesirea la limita penibilului”.

Ministrului Muncii se plange ca liberalii cersesc o criza politica si sustine ca „daca cineva ar trebui sa demisioneze de undeva, atunci acel om este Alina Gorghiu, care ar trebui sa demisioneze din Parlament pentru faptul ca a pacalit electoratul aliindu-se cu Partidul Democrat Liberal”.

Spiritele s-au inversunat sambata dupa ce, vineri, premierul Victor Ponta a fost acuzat in mod oficial, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, de comiterea mai multor infractiuni precum complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si conflict de interese.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger