AcasăNewsReactia neasteptata a sefului PSD dupa criticile presedintelui si replica de la...

Reactia neasteptata a sefului PSD dupa criticile presedintelui si replica de la Cotroceni

Remarca sefului PSD cum ca seful statului s-ar fi intors „suparat” din „vacanta”, aluzie la recenta calatorie dincolo de Ocean a presedintelui nu a ramas fara replica.

foto: Facebook

Cum intamplarea a facut ca la Cotroceni sa aiba loc o conferinta de presa, la scurta vreme dupa ce liderul social-democrat, aflat la Parlament, alesese sa nu comenteze pe marginea recentelor declaratii ale primului om in stat, pe fondul deciziei luate de PSD de a le sustine pe cele doua social-democrate cu functii de ministru care au intrat in vizorul DNA, s-a cerut un punct de vedere pe marginea concluziei exprimate de Dragnea.

Mai exact, Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Presedintiei, a fost intrebata cum vede presedintele faptul ca liderii Coalitiei nu au facut declaratii, dupa discursul acestuia din seara precedenta, exceptie remarca lui Liviu Dragnea cum ca presedintele s-a intors „suparat din vacanta” si i-a „certat” pe acestia din urma. „E o gluma sau este o ironie bazata pe un neadevar? Pentru ca, as face asa un mic comentariu, daca reprezentarea Romaniei la ONU si intalniri cu lideri de stat, intre care cu Presedintele Statelor Unite al Americii, reprezinta vacanta, a merge in vacanta, atunci chiar nu mai am alte comentarii din acest punct de vedere”, a replicat Dobrovolschi.

Seara trecuta, Klaus Iohannis spunea ca, in opinia sa, ar fi trebuit ca Shhaideh si Plumb sa demisioneze sau sa fie retrase din Guvern, odata ajunse in vizorul procurorilor, si ca „scutul” facut de PSD in jurul lor nu i se pare „de bun augur”.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger