AcasăNewsReactia ministrului Toader, dupa decizia lui Iohannis: Va fi sesizata Curtea Constitutionala

Reactia ministrului Toader, dupa decizia lui Iohannis: Va fi sesizata Curtea Constitutionala

Intrebat in legatura cu recentele afirmatii ale sefului statului la adresa sa, Toader a replicat scurt: "daca v-a spus dansul, eu pot sa-l contrazic pe dumnealui? Presedintele republicii totdeauna cred ca are dreptate, nu?"

Dupa cum a promis inainte ca presedintele Iohannis sa isi faca publica decizia in privinta subiectului momentului, Tudorel Toader a reactionat la minut.

Si, la foarte scurta vreme dupa ce ce seful statului a anuntat ca nu o revoca din functie pe Laura Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat, pe contul sau oficial de Facebook, faptul ca va fi sesizata Curtea Constitutionala pe aceasta tema.

Redam in cele ce urmeaza, integral, postarea facuta de Tudorel Toader, ce contine motivele pentru care se va ajunge la CCR:

„In conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de evaluare a activitatii profesionale si manageriale desfasurate de procurorul sef al DNA;

In conditiile in care argumentele care au stat la baza declansarii procedurii de revocare au devenit mai actuale si mai consistente;

Vazand legislatia aplicabila in acest domeniu;

Valorificand jurisprudenta instantei de contencios constitutional,

Vom sesiza Curtea Constitutionala cu privire la refuzul Presedintelui de revocare din functie a procurorului sef al DNA !”

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader

202 afisari

2 COMENTARII

  1. Sisitemul judiciar romanesc se poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, si FARA FOLOSIREA INSTITUTIEI AVOCATULUI prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT si un calculator performant cu softul adecvat.
    Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara CARACTER, fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde fara dificultati amenintand grav viitorul Ro.
    Pentru a ajunge sa conduca, un IMPOSTOR, un psihopat, un semidoct, unde legile sunt elaborate de TICALOSI pentru hoti si banditi, nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese (MAFIE) care poate prin mijloace meschine neortodoxe sa gadile instinctele primare ale disperatilor, sa “orienteze” si sa conduca “populatia fara orizont” ca pe o turma de animale.
    In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor STRICATI aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!

  2. Pai intr-un minut au trecut si CSM de raport. Daca plavanul stia ca raspunsul e nu de ce a asteptat mai mult de 1 minut?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger