AcasăNewsReactia mamei Elodiei Ghinescu, dupa sentinta primita de Cioaca: "Mi se pare...

Reactia mamei Elodiei Ghinescu, dupa sentinta primita de Cioaca: „Mi se pare foarte, foarte mica pedeapsa”

Mama avocatei disparute sustine ca sentinta anuntata, marti, de catre magistratii Tribunalului Arges, in dosarul in care fostul sau ginere este acuzat de omor si profanare de morminte, este „foarte mica”.

Emilia Ghinescu e de parere ca Cioaca ar fi trebui sa primeasca o condamnare pe viata, nu doar cei 22 de ani de inchisoare. „Mi se pare foarte, foarte mica pedeapsa pe care a primit-o acest criminal. Trebuia pedeapsa pe viata, nu trebuia sa mai vada lumina zilei acest om, pentru aceasta crima odioasa pe care a facut-o”, a declarat mama Elodiei, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, dupa ce a aflat decizia Instantei argesene.

Decizia de marti nu este una definitiva, insa Emilia Ghinescu afirma ca nu s-a hotarat inca daca va face recurs. Tribunalul Arges a decis, marti, ca politistul Cristian Cioaca sa primeasca o condamnare de 22 de ani de inchisoare, pentru acuzatiile de omor si profanare de morminte, in dosarul disparitiei sotiei sale, Elodia Ghinescu. Totodata, magistratii au decis ca Cioaca trebuie sa plateasca un sfert de milion de euro familiei Ghinescu, drept despagubiri. Mai trebuie spus ca anchetatorii nu au gasit nici pana la aceasta ora trupul avocatei disparute fara urma in august 2007.

Sursa foto: rtv.net

779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger