AcasăNewsReactia lui Ponta dupa ce Iohannis a respins Codul Fiscal: "Nici macar...

Reactia lui Ponta dupa ce Iohannis a respins Codul Fiscal: „Nici macar Basescu nu ar fi facut asa ceva vreodata”

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a respins, vineri, propunerea guvernantilor pentru noul Cod Fiscal.

Decizia lui Iohannis era oarecum asteptata, insa premierul Victor Ponta a avut o reactie extrem de dura. Intr-o postare pe un celebru site de socializare, Ponta il acuza pe Iohannis ca „ori a luat o decizie pur politica de blocare a activitatii economice, a Guvernului si a tarii cu orice cost, ori este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei, decizie pe care domnul Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc”.

Ponta sustine ca „nici macar Traian Basescu nu ar fi facut asa ceva vreodata, nu ar fi luat o decizie impotriva intereselor Romaniei”.

Concluzia lui Victor Ponta este clara: „Indiferent care din cele doua variante e cea reala oricum pentru romani este cea mai proasta veste posibila (iar pentru cei care au votat in Noiembrie cel mai clar semn ca au fost inselati)”.
Premierul sustine ca, din toata aceasta poveste, exista si o veste buna, atacandu-i in termeni duri pe membrii Partidului National Liberal.

„Vestea buna este ca azi putem consemna finalul oricarei iluzii despre noul PNL (mai slugarnic si mai neserios chiar si decat vechiul PDL) – dupa ce au spus cat de bun e Codul Fiscal care este de fapt liberal, dupa ce au pus in programul lor de guvernare cota de 19% ca baza (amendamentul a fost al lor in Comisia de buget) si dupa ce au votat in unanimitate in urma cu trei saptamani in Camera Deputatilor proiectul – acum vor spune ca are dreptate Iohannis si Codul Fiscal e foarte prost!!! E clar ca noul PNL este condus de reprezentanti nu doar slugarnici si ticalosi, ci de-a dreptul niste moluste politice! Se vor sinucide jalnic – Sa le fie tarana politica usoara!”, a scris Victor Ponta pe un celebru site de socializare.

author avatar
Cristi Ionita
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger