AcasăNewsReacţia lui George Simion după ce biserica de lemn din Titan a...

Reacţia lui George Simion după ce biserica de lemn din Titan a fost vandalizată: „Urmează violență asupra teroriștilor care se identifică drept mamă și tată?”

george simionReacţia lui George Simion după ce biserica de lemn din Titan a fost vandalizată: "Urmează violență asupra teroriștilor care se identifică drept mamă și tată?"

Polițiștii din Capitală fac cercetări pentru distrugere după ce preotul paroh al unei biserici din parcul Titan din Capitală a sunat la 112 pentru a semnala că a găsit pereții lăcașului de cult inscriptionați cu diverse mesaje.

George Simion a reacționat şi el la aces caz: „Condamn cu toată severitatea atacul care a avut loc asupra bisericii de lemn din Parcul IOR, în care lăcașul de cult a fost vandalizat cu mesaje specifice extremei stângi„.

Pe lângă șocul imaginilor, mesajele cu care au fost mânjite icoanele și pereții bisericii nu mă surprind. Ce avem de așteptat atunci când minoritățile care beneficiază de toate drepturile majorității nu fac decât să se victimizeze și să atace, până acum doar verbal, majoritatea?

Ce avem de așteptat când Parlamentul European decide că este foarte important să declarea Uniunea Europeană drept o „zonă de libertate pentru LGBQ”, cu votul majorității eurodeputaților români?

Cine atacă, cine „asaltează” această minoritate, astfel încât să aibă nevoie de o asemenea declarație formală la nivel european?

Nimeni. Dimpotrivă: vedem că se forțează cu orice preț eliminarea oricăror redute ale normalității, prin inventarea de „nou-vorbe” și prin decizii ale justiției europene.

În aceste condiții, nu e de mirare că s-a trecut la următorul pas: vandalizarea proprietății „inamicului”, identificat azi de o biserică ortodoxă. Mâine, ce urmează? Violența asupra „teroriștilor” care insistă să se identifice drept „mamă” și „tată”?„, a transmis George Simion.

Ce a spus Poliţia?

În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un preot paroh cu privire la faptul că în această dimineață a găsit pereții, din lemn, ai bisericii desenați cu diverse inscripții.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3„, au transmis poliţiştii.

author avatar
Andrei Ștefan
676 afisari

4 COMENTARII

  1. chiar vis-a vis de biserica nu este montata o camera 360? Parca montase negoita acolo pe blv

  2. Poate nu stiti,foarte curind,pentru ca noi de regula suntem primi care executam,se va dispune de actualul guvern obligativitatea eliminarii din vocabularul nostru a cuvintelor „mama si tata”,nu este nici o gluma,copii vor fi invatati se ni se adreseze cu”mai astia care trebuie sa ne intretineti” hai cu banu si ciocu mic !!!!!!!!!!
    Am terminat armata(acum avem mercenari),scoala,agricultura,industria,cercetarea,bunul simt,respectul fata de anumite valori,am introdus ura ca manifectare obligatorie,,am vandut mai tot etc. ,am devenit capitalisti si acum trebuie neaparat sa terminam si cu familia,de fapt am votat in acest sens si acum vin urmarile .Personal nu inteleg -Ungaria a legiferat,modificat,si este clar din ce se compune o familie ,si EU tace,numai noi lingem….,cu ce drac suntem noi vinovati ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger