AcasăNewsReactia lui Adrian Nastase, dupa ce medicul sau a fost condamnat la...

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce medicul sau a fost condamnat la inchisoare cu suspendare

Fostul premier Adrian Nastase a avut o reactie dura dupa ce Serban Bradisteanu, medicul sau, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pe motiv ca l-a favorizat pe Nastase cand acesta se afla in ipostaza de infractor.

„Ma surprinde decizia magistratilor si mi se pare foarte trist ca un act de deontologie medicala sa fie sanctionat in acest mod”, a fost mesajul transmis de Adrian  Nastase.

Fostul premier este convins ca aceasta condamnare „ii va afecta domnului doctor Bradisteanu angajamentul psihic, moral in situatii-limita care nu sunt predate la scoala”. Totusi, Adrian Nastase spune ca regreta decizia instantei si spera ca aceasta sa nu-l afecteze foarte mult pe Serban Bradisteanu.

Medicul care l-a tratat pe fostul premier a fost acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de favorizarea infractorului, respectiv ca l-a tinut pe Adrian Nastase mai multe zile in spital, decat ar fi fost necesar, dupa tentativa acestuia de a-si pune capat zilelor.

In momentul in care a fost inconjurat de oamenii legii, pentru a fi incatusat si dus la Penitenciarul Jilava, Adrian Nastase a avut o tentativa de a se sinucide, de a se impusca in cap. Fostul premier a suferit doar o rana minora la nivelul gatului si a fost internat la Spitalul Floreasca, sub atenta supraveghere a lui Serban Bradisteanu.

author avatar
Cristi Ionita
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger