AcasăNewsReacția fabuloasă a unei turiste din Franța, după ce a călătorit cu...

Reacția fabuloasă a unei turiste din Franța, după ce a călătorit cu un metrou vechi de pe Magistrala 4

metrouReacția fabuloasă a unei turiste din Franța, după ce a călătorit cu un metrou vechi de pe Magistrala 4

Pe Magistrala 4 a metroului bucureștean circulă cele mai vechi trenuri, produse în anii ’70-’80 ai secolului trecut la Întreprinderea de Vagoane Arad.

Dintre toate trenurile de metrou din București, cele care circulă pe Magistrala M4 sunt, de departe, cele mai murdare.

Garniturile de pe magistrala 4 sunt pline de graffiti

La interior, aceste vagoane produse în România sunt mâzgălite peste tot cu marker și cu spray, începând de pe podele și pereți și terminând cu băncile pe care se așază călătorii.

La exterior, cele mai multe vagoane sunt acoperite cu graffiti. Inclusiv geamurile au fost vopsite. Și cum vagoanele sunt vechi, fără avertizare sonoră și fără afișaj electronic, călătorilor le-ar putea fi dificil să afle în ce stație oprește metroul, la un moment dat.

O turistă venită din Franța și pusă în situația de a merge cu metroul pe Magistrala 4 – Gara de Nord – Străulești – și-a exprimat, pe Facebook, reacția la vederea stării trenului în interior.

„métro 4. quel art!” – Magistrala 4 de metro. Ce operă de artă!”, a exclamat franțuzoaica, pe Facebook, la vederea așa-numitelor grafitti de pereții interiori ai trenului.

author avatar
Andreea Vlad
3.797 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce faci mestere,cenzurezi ? nu e adevarat ce am scris ? Deci repet,madam incercati si cu CFR-ul dar pe liniile principale,ca pe alea secundare s-ar putea sa lesinati de groaza.Pe liniile principale mai aveti o sansa cu conditia sa veniti de acasa cu toate nevoile facute.Nu intrati la WC-uri,pericol de moarte.

  2. Am calatorit chiar sambata, de la un capat la altul al M4. Intrarea dinspre Gara de Nord parea si ea incremenita in aceeasi epoca, inclusiv cititorul de cartele si turnichetii. Mai departe, statiile arata chiar foarte bine, in special cea de la Straulesti, la fel si terminalul multi-modal. Da, ce sa spun, era o combinatie de calatorie in timp si spatiu (partea cu arta stradala in halul acesta nu e chiar genul nostru, ma asteptam la sloganul AUR „Basarabia e Romania”)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger