AcasăNewsReactia Elenei Udrea, dupa ce procurorii au formulat o noua cerere de...

Reactia Elenei Udrea, dupa ce procurorii au formulat o noua cerere de arestare a deputatului: „E un exces!”

Elena Udrea a fost arestata preventiva pentru implicarea ei in dosarul „Microsoft”, iar cosmarul acesteia este departe de a se fi incheiat.

Luni, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis o noua cerere la Parlamentul Romaniei, oamenii legii solicitand arestarea preventiva a Elenei Udrea si pentru implicarea in dosarul „Gala Bute”.

Concret, daca parlamentarii decis ridicarea imunitatii Elenei Udrea in dosarul „Gala Bute”, fostul ministru al Dezvoltarii va avea doua mandate de arestare pe numele ei si va ramane dupa gratii, chiar daca scapa de unul dintre ele.

Vestea a socat-o evident pe Elena Udrea, care a transmis, prin intermediul echipei sale de comunicare, ca „noua cerere formulata de DNA reprezinta un exces”.

Deputatul PMP sustine ca „avem de a face cu o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare”.

Elena Udrea este ferm convinsa ca „noua cerere de arestare face parte dintr-o strategie de a pune presiune pe completul de judecata de la Inalta Curte care va judeca maine (n.r. – marti) contestatia depusa in dosarul Microsoft”.

Elena Udrea se plange ca impotriva ei exista doar denunturi, nicio proba concreta, si a ajuns sa creada ca „daca faci declaratii impotriva lui Udrea, chiar daca sunt adevarate sau nu, esti scutit de a raspunde in fata Justitiei”.

Nu in ultimul rand, deputatul PMP a afirmat, prin intermediul echipei de comunicare, ca „se doreste ingroparea mea in dosare” si ca „totul mi se trage de la denuntul pe care l-am facut impotriva generalului Florian Coldea (n.r. – seful interimar al Serviciului Roman de Informatii). Nu exista nicio alta explicatie pentru aceasta desfasurare abrupta a evenimentelor in conditiile in care faptele imputate s-au produs in urma cu mai multi ani”.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger