AcasăNewsReacţia de ŞOC a bărbatului care a găsit cadavrul unui nou-născut, duminică,...

Reacţia de ŞOC a bărbatului care a găsit cadavrul unui nou-născut, duminică, pe plaja din Eforie Nord (VIDEO)

Scene şocante, duminică, pe plaja din Eforie Nord! Trupul neînsuflețit al unui bebeluș a fost găsit în jurul orei 09:20. Autoritățile cercetează cazul.

Descoperirea macabră s-a întâmplat în zona Steaua de Mare din Eforie Nord. Nou-născutul a fost găsit fără viață și băgat într-un sac.

Copilul, găsit de un bărbat, abandonat între pietre

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a identifica autorul gestului terifiant. Copilul a fost găsit aproape de mare, abandonat între pietre.

Descoperirea ar fi fost făcută de un bărbat care se plimba pe plajă. A alertat turiștii din zonă de îndată ce a văzut ce se afla în sac, iar aceștia au sunat la poliție.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 09.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Constanța.

Bărbatul, în stare de şoc!

Omul care a găsit cadavrul bebeluşului se află acum în stare de şoc. I-a venit chiar să plângă.

„Eu am găsit și am anunțat oamenii de aici, de la plajă și am zis că nu vine să cred ce am găsit. M-am uitat mai bine. Un săculeț menajer închis. Nu pot să-mi revin…nu pot să-mi revin”, a povestit bărbatul, care a continuat:

„Sunt în concediu cu soția de câteva zile. Se întâmplă și vreau să las un mesaj celor tineri: dacă faceți copii, creșteți-i, creșteți-i!

E foarte greu…Găsiți dumeavoastră așa ceva. Vedeți doar la televizor, dar eu l-am văzut în fața ochilor”.

Martorii au sunat la 112

Un turist aflat în concendiu cu soția sa a găsit sacul în care se afla bebelușul mort. Bărbatul a povestit că este șocat după ce a descoperit cadavrul în jurul orei 9.

El a dorit să transmită un mesaj dureros, mai ales că se adresează tinerilor: „Dacă faceți copii, să-i creșteți”.

Anchetatorii vor încerca să afle cine este mama, iar necropsia va stabili cauza morții.

author avatar
Andrei Ștefan