AcasăNewsRazvan Ungureanu va candida la Iasi: Razesi, fiti ungurenii mei!

Razvan Ungureanu va candida la Iasi: Razesi, fiti ungurenii mei!

In toamna, Razvan Ungureanu se va bate pentru a reprezenta iesenii in Parlament

Realizand ca pedelistii au urechile infundate, fostul premier isi va lansa, in toamna, strigatul de lupta in Iasiul sau natal, unde spera sa capete un mandat parlamentar.

In toamna, Razvan Ungureanu se va bate pentru a reprezenta iesenii in Parlament

Razvan Ungureanu va candida sub sigla unei aliante electorale de dreapta. O alianta coagulata pe seama unei platforme comune ”in interiorul careia ar trebui sa se regaseasca si partide si asociatii civice cu scop politic, cum este Initiativa Civica Centru-Dreapta (ONG-ul initiat de Ungureanu – n.r.)”. Iar platforma trebuie sa aiba, pana-n toamna, nume si sigla, pentru a putea participa la alegerile parlamentare, alegeri la care fostul premier si-a pus in cap sa aduca la urne ”majoritatea muta” a electoratului.

”Obiectivul nostru real si direct este de a coagula, pe seama unei platforme comune, tot ceea ce inseamna forta politica apta sa reprezinte dreapta si acest electorat. Ca e vorba de PDL, de alte partide mai mici astazi, Initiativa Civica, toate acestea trebuie sa se regaseasca pe o platforma unica, apta ca in toamna sa angajeze candidaturi si sa intre in lupta electorala pentru reprezentare in Parlament”, conchide Ungureanu.

author avatar
Simona Badulescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger