AcasăRazvan Ciobanu intoarce lumea modei cu fundul in sus!

Razvan Ciobanu intoarce lumea modei cu fundul in sus!

Designerul Razvan Ciobanu le-a declarat razboi caselor de moda Versace , Chanel si Elie Saab, declarandu-se mai mult decat dezgustat de ultimele lor colectii haute couture.

Razvan Ciobanu se ia la tranta cu marile case de moda

Si pentru ca nu e vreun timid ori pudic, Razvan si-a spus oful clar si raspicat, fara sa menajeze pe nimeni si sa ii pese daca supara pe cineva ori ba. Totul a inceput dupa ce Razvan a incercat sa isi bucure ochii pe youtube cu inregistrarile celor mai recente show-uri Chanel si Versace.

Karl Lagerfeld, criticat de Razvan pentru lipsa de talent

Dezamagit crunt, Ciobanu a intrat rapid pe Facebook si i-a incondeiat pe cei care i-au stricat ziua. “Am vrut sa ma mai bucur vizual cu niste colectii pe youtube …ghinion, am «nimerit» Versace si Chanel …eu nu-mi pot posta pe wall asemenea mizerii . Sigur «merita» vazute pentru sectiunea «Asa nu ! Niciodata!»”, a tunat si a fulgerat Razvan, explicand ca la Versace, “curvele din Rusia s-au prostit grav”, iar ca, la Chanel, s-ar impune pensionarea cu forta a celebrului Karl Lagerfeld.

Elie Saab, creatorul unor tinute previzibile, dar realizate din materiale frumoase

Randurile lui Ciobanu s-au dovedit a fi pe sufletul fanilor sai. Printre acestia, si doi reprezentanti de seama ai modei mioritice, respectiv Alin Galatescu si Mihai Albu, care s-au grabit sa valideze judecata lui Razvan dand like. Evident, comentariile nu au intarziat sa apara, iar cand un facebookist i-a sugerat lui Razvan sa arunce o privire la colectia lui Elie Saab, designerul a sarit ca ars.

Donatella, sefa casei Versace, unde, crede Razvan, prostia e la putere

“Elie Saab  es previzibil pentru mine. Sigur, foarte frumos, dar nu vad nicio schimbare”, a comentat Razvan, e drept mai putin agresiv decat atunci cand l-a luat la analiza pe bietul Lagerfeld, despre care crede ca “nu a avut vreodata o urma de talent”. “Colectiile lui sunt fix ca el, fara identitate sexuala, abrupte, sharp (intr-un mod neplacut)”, a mai comentat Ciobanu.

author avatar
Alina Creanga
987 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger