AcasăRazvan Ciobanu ii face K.O. pe cei care au organizat show-ul lui...

Razvan Ciobanu ii face K.O. pe cei care au organizat show-ul lui Cezar Ouatu la Malmo!

Dupa ce “Lady Gaga din Carpati”, asa cum il numeste presa din Germania pe Cezar Ouatu, a obtinut doar locul 13 la EUROVISION 2013, reactiile nu au incetat sa apara.

Printre vedetele care au tinut sa isi exprime pe Facebook parerea despre prestatia romanului s-a numarat si designerul Razvan Ciobanu. El nu a fost dezamagit atat de Cezar Ouatu, ci de oamenii care i-au organizat spectacolul pana in cele mai mici detalii.

”Daca tot am fost sunat toata saptamana trecuta de catre cei din presa sa ma exprim cu privire la „aparitia” Romaniei la Eurovision, o voi face acum public. Cezar Ouatu este un barbat frumos cu o voce minunata (spun specialistii). Ce am vazut acum in concurs?! Un dracula travestit (si nu inteleg de ce), o trupa de dansatori mediocri (si prea putini pentru a avea efectul pe care l-au imaginat) si un cearceaf rosu.

Nici macar nu cred ca se poate spune ca „am socat”. Si cu socatul asta… e o arta. Noi ne-am batut joc de un barbat frumos (care trebuia lasat sa arate ca un barbat), cu o voce cu potential (ma refer la regizor, scenograf sau ce incompetenti or mai fi fost prin zona). Imi doresc insa sa aiba parte de un loc bun in clasament”, scria el aseara pe contul de socializare.

Dupa ce a vazut show-ul, designerul a venit cu alte completari: “Cand v-am spus ca trebuie lasat sa fie BARBAT… Voi credeti ca eu fac misto sau ma amuz sa scriu „rautati”. Eu spun ca imi doresc sa invatam a ne cunoaste limitele si sa nu mai incercam sa inventam „gaura in covrig”. Imi pare rau ca a fost sfatuit prost, ca s-a lasat influentat, ca nu a existat un om capabil care sa-i costruiasca o imagine pe masura vocii”.

 

author avatar
Anca Murgoci