AcasăNewsRazie la targul de masini Vitan

Razie la targul de masini Vitan

Politia e apucata din cand in cand de un hei-rup propagandistic. Duminica, la targul Vitan si in zona din jur a inceput o razie de mari proportii. Pana acum, insa, in fiecare sfarsit de saptamana, comertul ilegal se desfasura sub protectia politistilor. Existau pana si echipaje ale politiei rutiere care dirijau circulatia devenita infernala, din cauza parcarii ilegale a sute de masini.

Politistii de investigare a fraudelor fac, duminica, o razie la targul de masini Vitan din Capitala, fiind vizate evaziunea fiscala, identificarea unor masini furate si comercializarea de produse contrafacute, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

La actiune participa politisti de la Servciul de Investigare a Fraudelor Sector 4 si echipaje de jandarmi.

„Actiunea vizeaza evaziunea fiscala, punerea in vanzare a unor produse contrafacute, contrabanda si identificarea unor eventuale autoturisme furate”, a spus Diana Sarca.

Ea a precizat ca actiunea vizeaza si comertul stradal ilegal, pentru ca in zona targului de la Vitan vin si persoane care vand imbracamine si incaltaminte sau produse de uz casnic.

Actiunea politistilor in targul de la Vitan a inceput in jurul orei 10.30.

In urma cu o zi, politistii de investigare a fraudelor au facut o razie la un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a verifica daca sunt comercializate bunuri contrafacute.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in urma actiunii sunt cercetate pentru evaziune fiscala 32 de societati comerciale, prejudiciul produs de acestea fiind estimat la aproximativ 70.000 de lei. Politistii au dat amenzi in valoare de aproximativ 64.000 de lei si au indisponibilizat marfuri de 20.000 de lei.

 

1.086 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger