AcasăNewsRAZI CU LACRIMI Seful recensamantului, beat in direct la tv? VIDEO

RAZI CU LACRIMI Seful recensamantului, beat in direct la tv? VIDEO

Corina Dragotescu, in lacrimi datorita pesedintelui INS

Dupa ce s-a facut atata talmes-balmes cu recensamantul, recenzori care au renuntat si un haos total vizavi de declararea CNP-ului, seful INS a starnit hohote de ras intr-o interventie telefonica in direct, la o emisiune.

Corina Dragotescu, in lacrimi datorita pesedintelui INS

Vergil Voineagu, presedintele Institutului National de Statistica (INS) a fost solicitat intr-o emisiune pentru a explica situatia obligativitatea declararii codului numeric personal (CNP) cu ocazia recensamantului aflat in plina desfasurare.

Doar ca, spre deosebire de orice alta interventie telefonica in direct, la televizor, de data aceasta, seful recensamantului a fost surprins intr-un moment nepotrivit, intrucat din tonul vocii si felul in care vorbea, precum si articularea cuvintelor, parea ca Vergil Voineagu era usor influentat de aburii alcoolului.

Totusi, atat presedintele INS cat si moderatorii din studio au reusit, cu chiu, cu vai, sa poarte o discutie,  iar spre final Corina Dragotescu i-a urat acestuia: „Daca sunteti la un Dumitru, distractie placuta!”.

Raspunsul lui Vergil Voineagu a fost pe cat se poate de surprinzator, pe atat amuzant: „Sunt la o dezbatere stiintifica!”, toti cei prezenti in platou, starnind in hohote de ras.

[youtube]A7dVbmJfzvw[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
1.863 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa se comporta si betivul de Basescu…Dar cand Basescu este beat cheama generalii si „pe baiatul ala”..Pana la urma adoarme pe canapea…! Mare HAOS la Guvern ! Si-n teritoriu jumatate din autoturismele lor sunt bubuite in urma accidentelor privind alcoolul !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger