AcasăNewsRAZBUNAREA unei sotii inselate: AMANTA, aruncata de pe stanci! SCENA - suprinsa...

RAZBUNAREA unei sotii inselate: AMANTA, aruncata de pe stanci! SCENA – suprinsa de camerele video!

Imagini incredibile surprinse de camerele video de pe un santier din Arequipa, Peru. O sotie inselata s-a razbunat pe amanta sotului, tarand-o de par si apoi aruncand-o de pe stancile din zona.

Imaginile surprinse in Arequipa, in Peru, il arata pe sotul infidel prins intr-o conversatie aprinsa cu presupusa amanta,  in momentul in care apare sotia acestuia. Barbatul, Renezo Saavedra, fuge imediat, lasandu-si sotia furioasa sa se razbune pe amanta, noteaza dailymail.co.uk.

Femeia inselata o taraste pe victima, tinand-o strans de par, pana la marginea prapastiei, dupa care o impinge pe aceasta fara sa-i pese daca tanara s-a ranit sau nu. Desi plina de rani, cateva minute mai tarziu, amanta se ridica si iese singura din prapastie, fiind ulterior internata in spital cu mai multe rani si vanatai.

Intr-un interviu acordat dupa incident sotia parasita spune ca nu-si aminteste sa o fi aruncat pe femeie de pe stanca,  ci doar ca o tragea de par, noteaza aceeasi sursa.

Ea a mai precizat ca in acel moment a fost orbita de furie, dar ca acum regreta incidentul. Intre timp, ea s-a despartit de Saavedra caruia i-a permis sa-si vada in continuare cei patru copii.

[youtube]X5Ax2SL2_s0[/youtube]

author avatar
Alina Costache
2.213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger