AcasăNewsRazbunarea, prima ipoteza in cazul jandarmului ucis la Sibiu

Razbunarea, prima ipoteza in cazul jandarmului ucis la Sibiu

(foto: rtv.net)

Oamenii legii care ancheteaza cazul jandarmului ucis la Sibiu considera ca acesta a fost omorat din razbunare, de catre o persoana cunoscuta barbatului.

(foto: rtv.net)

In urma anchetei desfasurate pana in acest moment procurorii iau in considerare razbunarea ca fiind motivul pentru care Marius Paliuc,  jandarmul din Sibiu care pazea Consulatul Germaniei, a fost ucis. Acestia cred ca fapta a fost savarsita de catre o persoana cunoscuta omului legii.

Totodata, anchetatorii examineaza inregistrarile camerelor de supraveghere din apropierea Consulatului Germaniei, sperand ca astfel sa afle mai multe date despre persoana care l-a injunghiat, de cinci ori, pe jandarm.

„Luam in calcul mai multe variante de lucru, printre care o crima din razbunare, dar mergem si pe varianta in care barbatul ar fi avut o relatie cu o femeie casatorita. O alta varianta ar fi faptul ca a avut un accident cu daune in urma cu ceva vreme, in urma caruia s-ar fi revendicat sume de bani pe care jandarmul le achitase partial. Ne gandim si la o grupare infractionala, dar este putin probabil. Au fost cinci lovituri de cutit, dintre care patru in piept si una superficiala la brat, dimensiunea lor fiind intre trei si sapte centimetri in adancime. Moartea a fost violenta”, a afirmat Botoc, citat de RTV.

Jandarmul a fost gasit miercuri dimineata, in jurul orei 6.30, intr-o balta de sange. Sositi la fata locului medicii nu l-au mai putut salva, stabilindu-se ulterior ca acesta decedase cu doua ore inainte de ora la care a fost gasit de catre jandarmul ce sosise sa-l inlocuiasca.

author avatar
Ionut Zgimbau
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger