AcasăNewsRazbunarea crunta a unui tanar la adresa mamei baiatului cu care avea...

Razbunarea crunta a unui tanar la adresa mamei baiatului cu care avea un conflict

Violenta extrema pe o strada dintr-o localitate botosaneana. O femeie, mama a cinci copii, a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost injunghiata de un tanar, caruia i-a cerut doar sa nu se mai lege de unul dintre baietii ei.

Mama adolescentului abia ce a apucat sa ii explice tanarului cu care fiul sau avusese anumite neintelegeri ca nu vrea ca baiatul sa aiba de-a face cu el, ca, infuriat, individul a scos un cutit pe care il avea asupra sa si a injunghiat-o pe femeie de doua ori. Ranita in zona toracelui si a abdomenului, botosaneanca in varsta de 37 de ani a reusit sa-si adune fortele pentru a cere ajutor. Potrivit monitorulbt.ro, a sunat chiar ea la 112, iar medicii de la ambulanta au ajuns in zona unde s-a produs incidentul, pentru a-i acorda primul ajutor, inainte de a o transporta la spitalul judetean.

Din fericire, medicii au reusit sa o stabilizeze pe femeie, insa victima va mai ramane sub supraveghere o perioada, pentru a se reface dupa interventia chirurgicala suferita. Acasa o asteapta cei cinci copii care, cu siguranta, spera ca mama lor sa se intoarca rapid de la spital. Oamenii legii il cauta pe agresor. Cand va fi prins, tanarul va afla ce pedeapsa risca pentru fapta sa.

Sursa foto: monitorulcj.ro

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger