AcasăNewsRăzbunare: Doi bărbați din Dâmbovița au pus un copil să bată fiul...

Răzbunare: Doi bărbați din Dâmbovița au pus un copil să bată fiul unui polițist. Motivul incredibil!

politistRăzbunare: Doi bărbați din Dâmbovița au pus un copil să bată fiul unui polițist. Motivul incredibil!

Doi bărbați din județul Dâmbovița sunt cercetați penal, unul fiind în arest preventiv, după ce, supărați pe sancțiunile primite de la un polițist, au instigat un adolescent să îl bată pe fiul omului legii.

Potrivit Poliției Dâmbovița. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au descins la domiciliile a doi bărbați de 48 și 22 de ani, din Moreni și Mija.

Copilu, bătut pentru amenzile aplicate de tatăl său

Ulterior, cei doi au fost duși la sediul poliției pentru audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.

Cei doi sunt cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit pentru instigare la infracțiunea de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 23 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 48 de ani, în timp ce s-ar fi aflat în zona pieței din municipiul Moreni, pe fondul unor sancțiuni contravenționale primite în trecut, ar fi instigat un tânăr să agreseze fizic un minor, de 15 ani, fiul unui polițist. Totodată, prin acțiunile sale, tânărul, de 22 de ani, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, transmite, joi, Poliția Dâmbovița.

Miercuri, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, față de bărbat fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, iar în cazul tânărului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

author avatar
Andreea Vlad