AcasăNewsRăzbunare ca-n filme! Soția înșelată a răpit amanta soțului, după care a...

Răzbunare ca-n filme! Soția înșelată a răpit amanta soțului, după care a bătut-o. Cum s-a încheiat totul (VIDEO)

amantaRăzbunare ca-n filme! Soția înșelată a răpit amanta soțului, după care a bătut-o. Cum s-a încheiat totul (VIDEO)

Amanta unui bărbat din Dej a fost luată la pumni și sechestrată de soția înșelată. Femeia a fost răpită din fața unui hotel, după ce soția s-a prins că bărbatul ei are alte planuri.

Soțul infidel și amanta lui şi-au dat întâlnire la un hotel, pe 26 aprilie, dar femeia înșelată a aflat şi a mers după ei. Când a văzut-o pe amantă ieşind din hotel, a luat-o la pumni, în plină de stradă. Nu s-a oprit, însă, aici.

A băgat-o, apoi, în maşină şi adus-o la locul de muncă al cumnatei sale, aflat în alt oraș. Acolo a mai luat-o la o serie de lovituri, drept pedeapsă, scrie dejeanul.ro. După ce a fost lovită și de sora bărbatului, a fost dusă la marginea localității respective, unde a fost abandonată.

Răpire ca-n filme la Chişinău! Omul căutat pentru corupţie, la Kiev, luat pe sus, cu arme! (VIDEO)

Femeia a mai avut trei complici

La „operațiune” au luat parte și fratele soțului și soția acestuia, dar planul a fost realizat și de către sora bărbatului infidel. Amanta, mamă a patru copii, a reuşit să scape şi a sunat la poliţie.

Femeia a făcut reclamație abia pe 4 mai, așteptând să treacă Paștele, și nu după mult timp, politiștii din Dej i-au chemat pe cei patru suspecți la audieri. Toți s-au ales cu dosare penale pentru „lipsire de libertate, loviri sau alte violențe”, dar și amenințări.

Femeia înșelată, care a „organizat” totul, împreună cu fratele și soția lui, s-au ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și amenințări. „Față de aceștia, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj.

Sora bărbatului, care doar a agresat-o pe amanta fratelui său, este cercetată în stare de libertate pentru loviri și alte violențe.

author avatar
Andreea Vlad
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger