AcasăNewsRazboiul pentru Europa dintre Ponta si Basescu, arbitrat de Parlament

Razboiul pentru Europa dintre Ponta si Basescu, arbitrat de Parlament

Avand in vedere ca Romania a devenit neincapatoare pentru orgoliile premierului si ale presedintelui, cei doi demnitari sunt gata sa se faca de toata bafta in vazul intregii Europe.

Victor Ponta vrea sa-l tina pe Basescu in tara

„Ne-am inteles ca nu ne-am inteles”. Acesta este mesajul transmis de Victor Ponta dupa recentele discutii cu Traian Basescu pe tema reprezentarii Romaniei la Consiliul European. Desi poate fi considerat un comentariu simpatic, concluzia trasa de premier clar nu-i va inveseli si pe liderii europeni care au cu totul alte standarde.

Clasic romanesc

Traian Basescu nu este dispus sa depuna armele in fata lui Ponta

Si cum din aceasta lupta stupida nu putea sa lipseasca Parlamentul, premierul Ponta s-a gandit sa-i puna pe senatori si deputati sa decida cine are fata mai de Bruxelles. ” Voi transmite o solicitare Parlamentului privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European de luna viitoare. Vreau mai intai sa o prezint Guvernului si o trimit catre Parlament miercuri pentru ca nu este un act al meu ca prim-ministru, ci este un act semnat de mine, dar in numele Guvernului”, a declarat Victor Ponta, care a profitat de moment pentru a mai arunca niste sageti otravite inspre rivalul Basescu. „Miercuri seara (27 iunie n.r)  este o cina informala pe probleme care privesc activitatea Guvernului. Domnul presedinte Basescu, daca merge la cina, o sa mearga sa manance si sa glumeasca cu ceilalti, ca pe probleme economice si de politica economica nu are nici atributii, nici sprijinul majoritatii parlamentare, nici al Guvernului”, a afirmat seful Executivului, mentionand ca persoana care va reprezenta Romania la Consiliul European trebuie sa aiba un mandat. ”Ceea ce stabilim pe plan intern, stabilim. Nu ne facem de ras la Bruxelles sa mergem mai multi si sa vorbim pe sapte voci”, a concluzionat Ponta. Tardiv, deja ne-am facut de ras la Bruxelles.

[poll id=”265″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger