AcasăNewsRazboiul mondial, la indemana lui Mitt Romney

Razboiul mondial, la indemana lui Mitt Romney

Romney e de acord cu tot ce vrea Netaniahu

Pe masura ce Mediterana abia mai respira de nave de lupta, Mitt Romney incearca sa convinga ca el este mult mai razboinic decat Barack Obama.

Romney e de acord cu tot ce vrea Netaniahu

In timp ce Obama i-a oferit, de-acasa, Israelului 70 de milioane de dolari pentru sistemul defensiv antiaerian, Romney a pus piciorul pe „pamantul sfant”.

Isi negociaza voturile cu razboiul

Mitt Romney a dat asigurari ca respecta decizia unilaterala a Israelului de a ataca Iranul, ca sa previna obtinerea de arme nucleare si ca SUA trebuie sa sprijine o asemenea actiune. Pozitia sa era cunoscuta inainte de vizita de ieri, spunand deseori in campania  electorala ca „Israelul merita mai mult decat i-a oferit liderul Lumii Libere”. Adica Barack Obama. Conform dezvaluirilor agentiei Debka, nici Obama nu este impotriva atacarii facilitatilor nucleare ale Iranului, doar ca optase pentru luna octombrie ca debut al ostilitatilor, ca sa-si asigure realegerea. Ca doar nu schimbi un presedinte in plin razboi! Israelul nu mai are insa rabdare, fiind pe deplin capabil sa declanseze ofensiva la inceputul lunii septembrie. Premierul israelian, Beniamin Netaniahu, l-a laudat pe Romney ca „este cel mai reprezentativ pentru America”, dar nici banii lui Obama nu i-a pus la spate! Romney spera ca vorbele lui Netaniahu ii vor aduce voturile evreilor americani. Conform Debka, Romney ar fi promis si ca va reevalua sentinta de inchisoare pe viata pentru Jonathan Pollard, care a spionat pentru Israel, ceea ce niciun presedinte american nu a facut-o pana acum.

Serviciile secrete umbla prin frigidere

Pana si Sir John Sawers, seful spionajului britanic, il prefera pe Mitt Romney pentru o discutie despre Iran, Siria, Tunisia, Libia, Pakistan si Afganistan. Analistii politici britanici spun ca aceasta intalnire „este un gest din partea premierului David Cameron ca apreciaza orice sprijin pentru o interventie militara in Siria, ceea ce Administratia Obama a tergiversat”.  In replica, CIA ieri s-a gasit sa dezvaluie, via Associated Press, ca „serviciile secrete israeliene, in special contraspionajul este amenintarea Nr.1 pentru Agentie”.  Asta pentru ca seful statiei CIA din Tel Aviv a descoperit ca i s-a umblat la sofisticatul echipament cu care lua legatura cu cartierul general din SUA. Iar alt ofiter CIA din Tel Aviv a descoperit ca cineva ii „redecorase” frigiderul!

author avatar
Adina Mutar
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger