AcasăNewsRazboiul Isarescu-Isar intra in faza pe pile!

Razboiul Isarescu-Isar intra in faza pe pile!

Dezvaluirile din „National” privind un avertisment subliminal transmis prin intermediul apropiatilor de catre Mugur Isarescu si prin care guvernatorul BNR ar fi lasat de inteles ca s-ar putea sa-si dea si el drumul la gura a inflamat ca niciodata spiritele in mediul bancar.

Mai ales ca, fara a se lasa intimidat de posibila deschidere a acestei veritabile „cutii a Pandorei”, Lucian Isar, cel care a declansat acest atac la baioneta impotriva conducatorului Bancii Nationale a Romaniei a preluat din mers mingea astfel ridicata la fileu, confirmand dezvaluirile noastre. Si sustinand ca detinea de multa vreme informatii privind angajarile pe ochi frumosi facute multa vreme la BNR din „pepiniera Dragasani”.

Oamenii guvernatorului

Un post la Banca Nationala a Romaniei nu este doar unul caldut, ci mai sigur decat la orice alta institutie de stat. Pentru ca, odata angajat, nu mai risti sa „pici” de fiecare data cand se schimba partidele la guvernare. Drept urmare, toti cei care au putut s-au zbatut pentru a-si angaja apropiatii la BNR. Iar din cate lasa sa se inteleaga contestatarii guvernatorului, acesta nu si-ar fi uitat niciodata plaiurile natale, asa ca, de-a lungul vremii, la BNR s-ar fi format o adevarata „enclava” formata din oamenii guvernatorului de la Dragasani.

Visul politicienilor

In acelasi timp, a-si baga oamenii la BNR a reprezentat si dezideratul oricarui politician, fie el de stanga sau de dreapta. Iar cum multi si-au si realizat, prin diverse mijloace, acest vis, o eventuala deconspirare a acestora se anunta mai mult decat spectaculoasaa, mai ales daca guvernatorul isi si aminteste, cu siguranta, cine si pentru ce l-a rugat… Asa ca razboiul dintre Isarescu si Isar intra intr-o noua faza, una extrem de periculoasa insa pentru toate partile implicate.

author avatar
Catalin Tache
1.088 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger