AcasăNewsRĂZBOIUL DIN UCRAINA. Primul lider european care vorbește despre AL TREILEA RĂZBOI...

RĂZBOIUL DIN UCRAINA. Primul lider european care vorbește despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! Alertă la Moscova

charles michelRĂZBOIUL DIN UCRAINA. Primul lider european care vorbește despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! Alertă la Moscova

Dacă NATO se va implica în conflictul militar din Ucraina, există un risc major al izbucnirii unui război mondial. Avertismentul a fost lansat de Charles Michel, preşedintele Consiliului European, care a reafirmat opoziţia fermă faţă de impunerea de către Aliați a unei zone de interdicţie aeriană în Ucraina.

Acesta susține că o astfel de acţiune ar fi considerată drept o intrare a NATO în război. „Deci, un risc de izbucnire a celui de-al III-lea Război Mondial”, a afirmat Charles Michel, într-un interviu acordat postului France Inter.

Amenințarea nucleară a lui Putin ar trebui luată în serios

Charles Michel este de părere că ar trebui luată în serios ameninţarea nucleară lansată zilele trecute de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Preşedintele Consiliului European a cerut, de asemenea, protejarea valorilor europene pentru care optează Kievul. „Trebuie să tratăm foarte serios ceea ce se întâmplă acum în Ucraina, este nevoie de protejarea valorilor pe care Ucraina le-a ales”, a subliniat el.

Charles Michel a respins ideea conform căreia sancţiunile masive impuse de Uniunea Europeană asupra Rusiei ar fi un fel de război, așa cum a afirmat însuși Vladimir Putin.

„Noi utilizăm instrumentele pe care le avem la dispoziţie. Au fost impuse aceste sancţiuni pentru a face rău regimului, pentru a limita cât mai mult posibil poziţia sa”, a argumentat Charles Michel.

Zelenski a criticat NATO

În urmă cu câteva zile, Charles Michel a cerut Alianţei Nord-Atlantice să nu instituie zonă de interdicţie aeriană în Ucraina, avertizând că această acţiune ar fi „un pas prea departe”, poziție care l-a supărat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski a regretat decizia „deliberată” a NATO de a nu înființa o zonă de excludere aeriană în Ucraina, în mijlocul unei invazii ruse.

„Conducerea Alianței a dat undă verde pentru a se continua să se bombardeze orașele și satele ucrainene, refuzând să creeze o zonă de excludere a zborului”, a spus el într-un videoclip publicat de Președinția ucraineană.

author avatar
Andreea Vlad
933 afisari

4 COMENTARII

  1. Evreul asta vrea extinderea conflictului catre toata Europa. Nu Striulica, nu, voi o cautati cu lumanarea de botez de 30 de ani. Ati gasit ce-ati cautat.

  2. Toti liderii astia care pun in discutie presiunea data de armele nucleare , ar trebui trimisi in prima linie a frontului . Dar neh , nu se complica ei cu noroiul transeelor , ei doar imping contingentele de mase reglabile . Eroii oligarhi au zburat cu elicopterele inca dinaintea primului foc , din patriotizm desigur , iar restul vocalilor agita comunicarea . Ar trebui inceputa orice comunicare , anunt sau discurs cu un apel la incetarea focului , chiar nu suntem in situatia de a negocia prin mesageri calare , Francisc tata , cmf ? nic nic ?

  3. Tristii europei prrocupati de lgbt s au trezit ca viata oamenilor care ii platesc depinde de papica si caldurica care nu mai e!!!

  4. ZELINSKI POATE SPUNE ORCE ,ORICUM NU-I POLITICIAN DE MESERIE ,UN ACTOR DE COMEDIE ISI POATE PERMITE SA FACA BASCALIE DESPRE ORICE .
    NU ORICE CERERE A LUI ZELINSKI ESTE SI FEZABILA . CINE I-A SUCIT MINTILE LUI ZELINSKI ?,CINE I-A FACUT PROMISIUNI FARA ACOPERIRE ?, DE CE NU-I CERE ZELINSKI LUI AJUTORUL.DACA FAMILIA BIDEN SE FACE VINOVATA DE SITUATIA DIN UCRAINA ,DE CE SA PLATEASCA TARILE UE SI PARTE A TARILOR NATO GRESELILE AMERICANILOR ?.
    ROMANIA NU-I O FORTA ECONOMICA ,ROMANIA AZI ESTE INGENUNCHIATA DE JAFUL DE 32 DE ANI ,ROMANIA NU ARE ARMATA DECAT CU NUMELE !,ARMAMENTUL ARMATEI ROMANE ESTE VECHI ,IAR CEL ACHIZITIONAT PE MILIARDE CASH NU-S DECAT FIARE RUGINITE !,AJUTORUL NATO =1 SOLDAT PE Km DE GRANITA !,DOAR UN NEBUN POATE SA BAGE ROMANIA INTR-UN CONFLICT ARMAT INDIFERENT CU CINE .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger